EN
sadaya Kategori

News industri

Imah>wartos>News industri

Naha résistansi Saringan Air éfisién pisan praktis

Waktos: 2019-04-11

Ku ningkatna polusi lingkungan sareng nguatan kasadaran lingkungan masarakat, kualitas hawa parantos janten salah sahiji perhatian. Ayeuna dipikaterang yén sistem filtrasi hawa henteu ngan ukur ngajagi mesin tapi ogé ngajagi jalma. Ku alatan éta, panerapan efisiensi tinggi Saringan Udara beuki seueur, kalebet industri farmasi, lokakarya produksi kosmétik, rumah sakit, industri ngolah kadaharan, kamar bersih, AC, sistem HAVC

Tapi total biaya sistem hawa bersih tinggi, biaya operasi peralatan bersih nyumbang proporsi ageung tina total biaya, contona, kamar bersih pabrik éléktronika umum nganggo bentuk sirkulasi udara poros kipas aksial, upami unit énergi angin siklus konsumsi ku 0.236w M3 / h) itungan, biaya listrik 0.6 yuan, ngan sakitar 5 juta yuan per taun pikeun ngajalankeun listrik.

Janten biaya operasi anu saé janten panggunaan Saringan Udara anu épéktip pikeun ngamajukeun halangan. Tiasa ngirangan panggunaan énergi alat-alat, nyaéta pikeun mastikeun épisiensi tinangtu dina saringan dina premis pangirangan résistansi saringan udara anu épisiensi tinggi mangrupikeun konci pikeun méréskeun masalah. Ngurangan konsumsi énérgi alat bersih parantos janten salah sahiji arah panilitian bersih udara ayeuna. Optimisasi struktur Filter Air, mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngahontal tujuan ieu.

Dina dasawarsa terakhir, desain struktur Saringan Udara parantos ngahasilkeun kamajuan anu penting, anu pangpentingna nyaéta ngembangkeun saringan non-partisi. Teu aya baffle Air Filter mangrupikeun jinis saringan efisiensi tinggi énggal anu dikembangkeun taun 1970an, henteu ngan ukur ngaleungitkeun bahaya ngarusak média. Tapi ogé sacara efektif ningkatkeun area filtrasi, ningkatkeun épisiensi filtrasi, sareng ngirangan résistansi aliran udara, sahingga ngirangan konsumsi énergi.

Non-partisi efisiensi tinggi desain titik awal nyaéta pikeun ngirangan résistansi struktural, sareng struktur kantong résistansi saringan résistansi kawilang alit. Struktur saringan sami sareng tipe YGG résistansi rendah filter sub-épisién kanggo saringan kantong saringan, tapi ékspérimén dipiharep kéngingkeun diameter kantong saringan optimal langkung ageung tibatan 20mm, sareng henteu ngadukung peran saringan, sahingga ningkat Aréa saluran aliran, ngirangan résistansi. Ku alatan éta, Saringan Udara anu épéktip gaduh prospek pasar anu poténsial, analisis tés uji coba sacara signifikan téoritis sareng praktis ékonomi.

Kalayan masalah polusi udara beuki parah, Saringan Air épisiénitas SMP dina aplikasi industri langkung umum. Nanging, upami pamasanganna henteu wajar, tiasa nyababkeun efisiensi SMP nyaring épisién filter Filter. Ieu sababaraha pancegahan nalika masang:

1, pamasangan Saringan Udara, pastikeun nuturkeun pitunjuk pikeun ngoperasikeun, pigura saringan dina panah atas nami arah hawa, dina pamasangan, pastikeun pastikeun yén panah sareng arah anu sami sami hawa, upami peryogi pikeun pamasangan nangtung, maka na The internal filter paper folds kedahna berorientasi jejeg kana taneuh. Dina pamasanganana, éta kedahna ngajantenkeun permukaan bolong galvanis di tukangeun arah outlet, sareng kantong Air Filter, kantong kedah panjang arahna jejeg kana taneuh.

2, upami Saringan Udara kedah dipasang di rohangan anu bersih, cobi henteu nganggo vérsi kerangka kai, pikeun nyegah pembibitan baktéri, sahingga mangaruhan kualitas hawa dina jero ruangan. Pilihan pangalusna saringan pigura logam, sareng ngagaduhan kamampuan anti korosi anu saé. Dina prosés pamasangan, urang kedah merhatoskeun Saringan Udara sareng segelna antara pigura, kedah mastikeun yén ketang, teu aya kabocoran, supados ngajaga pangaruh panyaring alat. Upami suhu sakitar tinggi, anggo Saringan Udara suhu luhur.

3, Saringan Udara sateuacan dipasang, henteu muka kantong atanapi pilem bungkus, supados ulah aya karusakan peralatan, sareng ditandaan ku arah panyimpenan kotak. Dina prosés penanganan, dilakukeun sacara lemes, pikeun nyingkahan kejutan sareng tabrakan, sahingga karusakan dina Filter Udara. Pikeun saringan efisiensi tinggi, arah pamasangan pipa kedah leres; salaku tambahan, saringan kombinasi pelat bergelombang dina pamasangan nangtung, papan anu bergelombang kedah jejeg sareng taneuh.