EN
sadaya Kategori

News industri

Imah>wartos>News industri

Naon ciri sareng kagunaan suhu luhur sareng épisiensi tinggi Saringan Udara?

Waktos: 2011-05-14

Naon ciri sareng kagunaan suhu luhur sareng épisiensi tinggi Saringan Udara?
Suhu tinggi sareng efisiensi tinggi Filter Udara mangrupikeun produk utami urang, dibandingkeun sareng saringan sanésna, pangaruh saringan na saé pisan, sareng tiasa dianggo dina lingkungan hawa anu luhur. Janten, naon karakteristik suhu luhur ieu sareng épisiénsi tinggi Saringan Udara, dimana tiasa dianggo pikeun ngalereskeunana?
Mimiti, suhu luhur sareng efisiensi tinggi fitur Saringan Udara:
1, suhu luhur sareng efisiensi tinggi Filter Udara sareng kertas saringan serat kaca anu hadé pikeun saringan, pikeun ngimbangan kertas, aluminium foil sareng bahan sanés anu narilep kanggo pipisahan, segel segel poliuretan énggal, lambar galvanis, pelat stainless steel, pigura alloy aluminium The
2, suhu luhur sareng efisiensi tinggi Air Filter pigura stainless steel tiasa ningkatkeun kakuatan saringan keseluruhan, papan aluminium foil tiasa ngajagaan kertas filter, ngirangan résistansi angin, ogé kertas saringan serat kaca na ningkatna luas filter, janten ngagaduhan kapasitas lebu, Résistansi alit sareng épisiénsi saringan pisan luhur.
3, suhu luhur sareng épisiensi tinggi panyaring Air filter tiasa 250 derajat Celsius lingkunganana dina jangka panjang, moal ngahasilkeun kabocoran.
4, suhu luhur sareng efisiensi tinggi Filter Udara tiasa tahan suhu tinggi sakedap dugi 350 derajat Celcius, suhu konstan dugi ka 250 derajat, résistansi suhu luhur, kinerja tiasa dipercaya pisan.
Kadua, panggunaan suhu luhur sareng efisiensi tinggi Saringan Udara:
Salaku suhu luhur sareng épisiensi tinggi Saringan udara épisiensi filtrasi, résistansi suhu luhur saé, janten nganggo rupa-rupa, nyaéta:
1, suhu luhur sareng efisiensi tinggi Filter Udara anu biasa dianggo dina AC sareng terminal sistem ventilasi, atanapi oven hawa panas, oven, oven super bersih;
2, suhu luhur sareng efisiensi tinggi Filter Udara ogé dianggo pikeun aerospace, éléktronika, semikonduktor, optoelektronika, lénsa sareng industri manufaktur sanésna dina kabersihan ultra dina kasempetan éta;
3, suhu luhur sareng efisiensi tinggi Filter Udara ogé dianggo pikeun biofarmasi, papan sirkuit, ngolah tuangeun sareng alat pemurnian sanés dina akhir suhu kawilang tinggi, sareng sarat kabersihan luhur.
Katilu, suhu luhur sareng efisiensi tinggi Saringan Udara kumaha pangropéa sareng perawatan
1, nalika suhu luhur sareng efisiensi tinggi Filter Udara dianggo pikeun sababaraha waktos, upami lebu di jero bakal langkung seueur, résistansi angin kawilang ageung, anu peryogi saringan internal pikeun diberesihan atanapi diganti.
2, dina panggunaan suhu luhur sareng efisiensi tinggi Filter Udara dina prosés, kedah sacara rutin dina nozel kecepatan angin pikeun mariksa, upami henteu minuhan sarat pikeun ngagentos saringan.
3, ngaganti suhu luhur sareng saringan efisiensi tinggi janten ati-ati, henteu tiasa ngarusak wates sareng saringan.
Mangaruhan alesan hirup Filter Udara, salian ti kaunggulan sareng karugian saringan, aya dua alesan:
Mimiti, bahan panyaring dina daérah saringan alit teuing atanapi kapasitas kapasitas unit lebu alit teuing;
Kadua, épisiénsi saringan tina pre-filter kirang.
Kusabab alesan anu mimitina, pamakean luas luas saringan sacara signifikan manjangkeun umur jasa, langkung saé diperhatoskeun nalika desain, proyék réngsé saatos transformasi sistem pikeun manjangkeun umur sistem kana masalah .
Kusabab alesan anu kadua, anjeun tiasa nyaluyukeun efisiensi saringan tina Air Filter, lebu dina pre-filter di luar saringan. Salaku conto, tungtung saringan nyaéta F7, panggunaan G4 pre-filter nalika akhir umur filter nyaéta 3 bulan; pindah ka saringan pre-F5 saatos akhir umur filter dipanjangkeun ka genep bulan. Di rohangan anu bersih, nilai tungtung saringan épisiensi tinggi henteu tinggi, tapi résiko ngagantian saringan sareng overhead bakal luhur, sareng gaganti pre-filter tanpa lirén, janten anu gaduh pangalaman bakal fokus kana artos sareng artos dina saringan sateuacanna Dina alat.