EN
sadaya Kategori

News industri

Imah>wartos>News industri

Naon Saringan Udara sareng Saringan Udara?

Waktos: 2021-03-01

Sakumaha urang terang, Saringan Udara kedah dilengkepan ku Saringan Udara, henteu aya sambungan saluran, gas berdebu henteu tiasa lebet kana Saringan Udara, nyaéta salami saluran éta henteu tiasa mastikeun yén debu tiasa lebet kana hawa Nyaring OKÉ
Xiaobian sering sapatemon sareng sababaraha palanggan, aranjeunna ngan ukur pikeun Filter Udara sanés kabocoran hawa, debu debu tiasa diangkut ka Filter Udara dina jalurna, tapi alat-alat anu dianggo saatos sababaraha waktos, pangaruhna lalaunan ngarusak kana peralatan akhir. fungsi dasar Leungit, nyatana, ieu lepat, Xiaobian di handap pikeun dibagikeun sareng anjeun dina Filter Udara nganggo pipa hawa nalika perhatosan.

Saringan hawa dina Saringan Udara nalika kedah merhatoskeun opat patarosan ieu:
1, naha saluran na disegel.
2, ukuran diaméter saluran.
3, numutkeun prinsip pamasangan pipa angin.
4, lebu lebu dina saluran naon jinis lebu.

Naon prinsip anu urang kedah nuturkeun pikeun milih atanapi nangtoskeun? Xiaobian ngajawab
1, kinerja sealing saluran kedah sampurna, upami saluran henteu tiasa disegel, dina prosés nganteurkeun gas debu bakal leungitna aliran hawa, pangaruh sedot bakal lemah.
2, pilihan ukuran diaméter saluran Urang dumasar kana laju aliran sareng tingkat aliran dina jero pipa, nalika Filter Saringan dipilih, volume hawa na dasarna konstan, tapi laju aliran pilihan gumantung kana jinis naon lebu pikeun nangtoskeun, upami lebu kawilang hampang, Laju aliran tiasa kawilang laun, upami ukuran partikel lebu, tibatan anu utama, maka laju aliranna kedah langkung gancang, pikeun mastikeun yén lebu henteu curah hujan dina saluran.
3, pamasangan saluran urang masang prinsip utami nyaéta lempeng ngalipet, kedah ngabengkokkeun ageung. Numutkeun ka adegan, saluran sajauh mungkin peryogi pipa lempeng, supados ulah leungitna tekanan angin, dina siku anu teu tiasa dicegah, kedah ngabengkokkeun siku kanggo ngalakukeun sakedik ageung, pikeun ngirangan leungitna tekanan angin .

Industri panyalindungan lingkungan ngagaduhan seueur peralatan, Saringan Udara, Saringan Udara saring, Saringan Angin angin puyuh, Saringan Air cai sareng sajabina. Saringan Udara ieu masing-masing gaduh kaunggulan séwang-séwangan, teu aya anu ngagaduhan jalan pikeun ngagentos, sareng dinten ayeuna urang fokus kana kaayaan naon anu henteu cocog pikeun pamasangan Saringan Udara.

Nyarios ngeunaan Saringan Udara, kuring yakin yén bahkan industri panyalindungan lingkungan henteu ngartos jalma anu terang analisis ieu sababaraha kaayaan anu paling sieun:
Anu pangheulana, Mars, pasar ayeuna, henteu paduli naon bahan tina kantong lebu, sapatemon seuneu bakal kaduruk, sababaraha résistansi kantong tahan api henteu tiasa sumebar, tapi karandapan Mars, kaduruk liang atanapi henteu tiasa dicegah
Anu kadua, sareng Mars, nyaéta faktor suhu. Suhu industri ketel sakedik 100 derajat, ngahontal langkung ti 1000 derajat, aya, tapi kantong lebu urang henteu tiasa adaptasi, urang ngan saukur diklasifikasikeun salaku kantong poliéster (suhu <120 derajat), kantong suhu luhur (suhu <280 derajat ), 280 derajat dihandap akun dasar pasar nyumbang 95% pakakasna. Aya sababaraha kantong serat logam tiasa nahan suhu anu langkung luhur, tapi biayana mahal teuing, henteu manjangan.
Katilu, Uap sareng minyak, anu disababkeun ku kantong pikeun ngahalangan alesan anu paling mendasar, ngan jumlahna cukup ageung, kantong naon waé henteu pasti, pastina bakal meungpeuk, janten cai sareng minyakna henteu kedah seueur.
Kaopat, gas buang, Saringan Udara, sanaos sacara umum dipopulerkeun, tapi anjeunna ogé ngagaduhan batesan nyalira, anjeunna ngan ukur tiasa lebu, knalpot anu hiji ieu henteu tiasa dipiceun, khususna émisi korosif, tapi ogé gampang kantong korosi, gancangan sepuh.