EN
sadaya Kategori

News industri

Imah>wartos>News industri

Pancegahan Pikeun Masang Saringan Udara

Waktos: 2019-04-11

Kalayan masalah polusi udara beuki parah, Saringan Air épisiénitas SMP dina aplikasi industri langkung umum. Nanging, upami pamasanganna henteu masuk akal, tiasa nyababkeun efisiensi SMP nyaring éfisiénsi saringan Air Filter. Ieu sababaraha pancegahan nalika masang:

1, pamasangan Saringan Udara, pastikeun nuturkeun pitunjuk pikeun ngoperasikeun, pigura saringan dina panah atas nami arah hawa, dina pamasangan, pastikeun pastikeun yén panah sareng arah anu sami sami hawa, upami peryogi pikeun pamasangan nangtung, maka na The internal filter paper folds kedahna berorientasi jejeg kana taneuh. Dina pamasangan, bolong galvanis kedah dina arah tukang outlet, sareng kantong Filter Udara, kantong kedah panjang arahna jejeg kana taneuh.

2, upami Saringan Udara kedah dipasang di rohangan anu bersih, cobi henteu nganggo vérsi kerangka kai, pikeun nyegah pembibitan baktéri, sahingga mangaruhan kualitas hawa dina jero ruangan. Pilihan pangalusna saringan pigura logam, sareng ngagaduhan kamampuan anti korosi anu saé. Dina prosés pamasangan, urang kedah merhatoskeun Saringan Udara sareng segelna antara pigura, kedah mastikeun yén ketang, teu aya kabocoran, supados ngajaga pangaruh panyaring alat. Upami suhu sakitar tinggi, anggo Saringan Udara suhu luhur.

3, Saringan Udara sateuacan dipasang, henteu muka kantong kemasan atanapi pilem bungkus, supados ulah aya karusakan peralatan, sareng ditandaan ku arah panyimpenan dina kotak. Dina prosés penanganan, pikeun ngalakukeun enteng, pikeun nyingkahan kejutan sareng tabrakan, sahingga karusakan dina Filter Udara. Pikeun saringan efisiensi tinggi, arah pamasangan pipa kedah leres; salaku tambahan, saringan kombinasi pelat bergelombang dina pamasangan nangtung, papan anu bergelombang kedah jejeg sareng taneuh.
 Mangaruhan kahirupan alesan Saringan Udara, sajaba ti kaunggulan sareng karugian saringan, aya dua alesan:

Mimiti, bahan panyaring dina daérah saringan alit teuing atanapi kapasitas kapasitas unit lebu alit teuing;

Kadua, épisiénsi saringan tina pre-filter kirang.

Kusabab alesan anu mimitina, panggunaan luas saringan sacara signifikan manjangan umur jasa, langkung saé diperhatoskeun nalika desain, proyék réngsé saatos transformasi sistem pikeun manjangkeun umur sistem kana masalah .
Kusabab alesan anu kadua, anjeun tiasa nyaluyukeun efisiensi saringan tina Air Filter, lebu dina pre-filter di luar saringan. Salaku conto, saringan tungtung nyaéta F7, panggunaan saringan pre-filter G4 nalika akhir umur saringan nyaéta 3 bulan; pindah ka saringan pre-F5 saatos akhir umur filter dipanjangkeun ka genep bulan. Di rohangan anu bersih, nilai tungtung saringan épisiensi tinggi henteu tinggi, tapi résiko ngagantian saringan sareng overhead bakal luhur, sareng gaganti pre-filter tanpa kedah ngeureunkeun produksi, janten ngalaman pamilik bakal fokus kana artos sareng artos anu diséépkeun dina saringan sateuacanna Dina alat.