EN
sadaya Kategori

News industri

Imah>wartos>News industri

Kumaha Cara Pilih Filter Udara Anu leres?

Waktos: 2019-04-11

Kumaha cara milih Saringan Udara leres?

Kumaha carana milih Saringan Udara leres peryogi metode pamilihan ieu.

1. Pariksa kabersihan udara (CADR)
Kabersihan udara mangrupikeun indikator penting pikeun kualitas Filter Udara. Éta ngarujuk kana sabaraha méter kubik hawa bersih anu tiasa diékspor per jam. Nalika Saringan Udara dipilih, langkung luhur indéks hawa bersih, langkung luhur efisiensi pemurnian Saringan Udara ieu. Tangtosna, langkung saé nilai bersihna, langkung saé langkung saé. Ieu utamina dumasarkeun kana lingkungan operasional perusahaan. Upami kabersihan udara kalintang luhurna, sanaos nunjukkeun yén pangaruh filtrasi saé pisan, éta henteu ngabantosan padamelan anu saéstuna, tapi nambihan biaya perusahaan.
Ii. Jumlah ventilasi

Dina standar internasional, sarat pikeun Saringan Udara nyaéta ngalakukeun lima parobihan per jam. Tésna tiasa dianggo pikeun nempatkeun jaringan dina angin, sareng gampang pikeun ngadeteksi jumlah parobihan udara sareng jumlah hawa anu kaluar tina hawa.

3. Daérah anu lumaku

Éta henteu standar anu ketat, ngan ukur tiasa nyarios yén upami lokakarya ageung, janten langkung saé milih listrik anu langkung luhur Saringan Udara, pikeun ngajamin épisiénsi bersih, ngajaga kamar bersih. Tangtosna, panginten sesah pikeun sababaraha staf anu sanés propésional nangtoskeun, tapi terang kumaha milih. Hadé pisan mun éta konsultasi ka propésional sateuacan ngagaleuh.

Ieu sababaraha hal anu anjeun kedah waspada nalika milih Saringan Udara. Upami anjeun hoyong milih Saringan Udara anu leres, anjeun kedah nangtoskeun tina data, supados anjeun henteu mangaruhan kana produksi anjeun.

Kusabab polusi udara janten langkung serius, Saringan Air efisiensi tinggi di SMP janten langkung umum di industri. Nanging, upami pamasangan henteu wajar, éta tiasa ngirangan épisiensi saringan efisiensi tinggi Saringan Udara di SMP. Ieu sababaraha pertimbangan pikeun pamasangan:

1, nalika masang Saringan Udara, kedah saluyu sareng instruksi, panah dina casing di luar saringan ngagambarkeun arah aliran udara, nalika dipasang, pastikeun panahna saluyu sareng arah aliran udara anu saleresna, upami anjeun peryogi pamasangan nangtung, arah saringan kertas saringan internal na kedah nangtung kana taneuh. Nalika masang, kedah ngadamel permukaan bolong galvanis dina bagian tukang stop kontak, sareng kantong Filter Udara kedah ngajantenkeun panjang kantong panyaringna jejeg kana taneuh.

2. Upami Saringan Udara kedah dipasang dina rohangan anu bersih, cobi henteu nganggo pigura kai pikeun nyegah baktéri tina ternakeun, sahingga mangaruhan kualitas hawa dina jero ruangan. Langkung saé nganggo filter tina pigura luar logam, sareng gaduh résistansi korosi anu saé. Dina prosés pamasangan, penting pikeun merhatoskeun panyegelan antara Saringan hawa sareng pigura, sareng kedah mastikeun yén tapis alat-alatna ketat sareng teu bocor. Upami suhu lingkunganna tinggi, anggo Saringan hawa suhu luhur.

3. Sateuacan masang Saringan Udara, tong muka kantong bungkus atanapi pilem bungkus, supados ulah ngarusak peralatan, sareng simpen kana arah anu dituduhkeun dina kotak bungkus. Dina prosés penanganan, Saringan Udara tiasa rusak ku lampu sareng cahaya, nyingkahan geter sareng tabrakan anu telenges. Pikeun saringan anu épisién, arah tabung kedah dina arah anu leres; Salaku tambahan, saringan panel bergelombang kedah janten jejeg sareng taneuh nalika nangtung dipasang.