EN
sadaya Kategori

News industri

Imah>wartos>News industri

Kumaha milih mesin anu pas pikeun filter hawa hepa, mesin kantong filter saku?

Waktos: 2019-05-17

1. pangpayunna lirén hangzhou, wah, pabrikna katingalina saé, seueur mesin dina persiapan, pabrikna henteu ageung, tapi teu kunanaon, padamel di sana damel éta padamelan. Teras palanggan naroskeun patarosan kahiji:

1. urang hoyong nyobian mesin ieu? Kuring ningali seueur teuing mesin filter hawa, tapi utamina kanggo ngadamel filter hawa mobil, henteu fokus kana pembuatan filter hepa, kami hoyong ningali mesin filter hawa hepa anu leres-leres ngajalankeun kaayaan. Tapi henteu seueur inféksi mesin di Cina henteu ngagaduhan mesin sapertos kitu. Maka palanggan ngaraos nguciwakeun pisan, éta sanés jalanna, anjeunna hoyong anjeunna ngan ukur hoyong ningali kaayaan mesin anu ngajalankeun.

Saatos ieu, kuring bébéja ka palanggan kuring sareng nyarios, muhun, abdi bawa anjeun ka pabrik kuring pikeun ningali sadaya kaayaan panyaring udara, maka anjeun bakal terang sadayana.

Saatos nyetir 2 jam deui, maka kami parantos di pabrik.

Wah, abdi ningali palanggan éta raoseun saé pisan, sareng mariksa sadayana sacara rinci. Pabrik urang gaduh mesin pleating, mesin filter saku, mesin inspeksi sareng putra. Anjeunna ngaraos mesin anu pas di payun.

Teras anjeunna ngawartoskeun ka kuring, éta mangrupakeun jalan anu pas pikeun kuring milih mesin.

Teras abdi daptar sadaya mesin anu diperyogikeun, anjeunna naroskeun ka PI sareng waktos pangirimanna.

Teras perjalanan langkung, palanggan bagja sareng kuring bagja.

Dina usum panas, pikeun mesin, pabrik produksi mangrupikeun cara anu pas pikeun konsumén pikeun milih, henteu dibawa ka produser mesin, seuseueurna miceun waktos :).

Hatur nuhun pikeun bacaan anjeun, wilujeng sumping kana halaman wéb kami: www.airfiltech.com

Aya seueur pemasok di china pikeun mesin nyaring hawa.