EN
sadaya Kategori

News Company

Imah>wartos>News Company

Shanghai Airfiltech Co., Ltd.

Waktos: 2018-08-09

Shanghai Airfiltech Co., Ltd. didirikeun taun 1996, ngalangkungan luas lantai 20,000 mater pasagi, sareng kami mangrupikeun produsen barang anu ramah lingkungan, utamina produk tapis sareng produk pemurnian. Pikeun aplikasi komérsial, industri sareng kelembagaan. Airfiltech ngagaduhan 100,000 lokakarya pemurnian kelas, sareng mini-pleat otomatis canggih, jalur produksi filter hawa clapboard, mesin infus campuran impor Swiss, mesin infus sambungan otomatis seamless sareng alat-alat manufaktur filter udara anu profesional, sareng pabrik kami ogé dilengkepan kelas munggaran Mesin uji méone. Kami Certified kana sistem manajemen kualitas ISO9001-2000, sareng sistem kualitas lingkungan ISO14001-2004. Perputaran taunan urang langkung ti 50 juta dolar AS.

Di Airfiltech, kami komitmen pikeun nawiskeun palanggan kalayan saringan aire desain anu saé sareng kualitas, ogé kalayan layanan purna jual tingkat pertama.

Produk kami seueur dianggo dina stan semprot cet, peralatan palapis industri, éléktronika Hi-tech, instrumen presisi, bio-farmasi, kabersihan pangan, ventilasi sareng sistem AC sareng industri anu sanés ogé.

Tujuan kami nyaéta "Pusat Pelanggan, Kualitas Mimiti sareng kajujuran" ngawangun mérek sareng jasa kelas munggaran.

Shanghai Airfiltech Co., Ltd parantos nampi reputasi diantara konsuménna ti Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Afrika, Wétan Tengah sareng daérah global anu sanés. Kami parantos janten pasangan tina seueur perusahaan Fortune Global 500, sapertos GM.

Sambutan palanggan anu sumping pikeun negosiasi bisnis sareng jasa pikeun lingkungan anu cerah, seger sareng alami.