EN
Të gjitha kategoritë

Filtrat e fshesës me korrent

home>Produkte>Filtrat e fshesës me korrent

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1617360186594539.jpg
  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1617360186544748.jpg
  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1617360187822542.jpg

Filtrat që lahen H12 HEPA për Phil ips FC9080 & Electrolux EL012W & Eureka Sanitaire Pastruesit e Vakumit Pjesa # 60286A

Na kontaktoni
DETAJET E PRODUKTIT
Emri i Pjesës
Filtrat që lahen H12 HEPA për 
Phi lips FC9080 & Electrolux EL012W & Eureka Sanitaire pastruesit vakum Pjesa # 60286A
Pjesa Nr.
60-filtër
Masat
150X120X25mm
Ngjyra
Blu dhe e Bardhë (e personalizuar)
Strukturat
Tekstil me fije qelqi + Kornizë Plastike
Efikasitet
Efikasiteti i lartë H12 (i personalizuar)
Ambalazh
 (Personalizuar)


Përshtatet me modelin:

Zëvendësoni për Pastruesit e Vakumit Eureka Pjesa # SP012, H12, H-12, 60286A, EL012W, EL012B, EL02, H13, HF1, EF26 VF15, EL5010A.
Përshtatet me modelet Eureka dhe Eureka: Seritë Electrolux EL5010, Seritë EL5035, Seritë EL6980, Seritë EL7000, Seritë EL7020, EL7050
Seri, Seri EL8500.
Përshtatet Electrolux Eureka Sanitaire H12 HF1 Uptight / Canister Pleated Hepa Filter Aptitude, Harmonia, Oxygen, Oxygen Ultra, Sanitaire System Pro, Eureka, Whirlwind, Cyclonic, Europa Power Team, Excalibur Pastrimi i Shtëpisë.

* Ky nuk është një produkt OEM. Emrat e markave dhe logot janë markat tregtare të regjistruara të pronarëve të tyre përkatës. Çdo përdorim i
Emrat e markave ose emërtimet e modeleve për këtë produkt bëhen vetëm për qëllime të demonstrimit të përputhshmërisë.