Të gjitha kategoritë

Filtrat e fshesës me korrent

home>Produkte>Filtrat e fshesës me korrent

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1684918206491531.jpg
  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1684918207904436.jpg

Fishekë filtri për sistemet industriale të grumbullimit të pluhurit për përdorim në pastrimin me puls

Na kontaktoni

Fisheku i filtrit të ajrit për kolektor pluhuri me tekstil me fije qelqi industrial

specifikimet:

Media filtri: elementi i filtrit adopton shumë lloje materialesh, të tilla si fibra qelqi, letër filtri me tul druri, rrjetë me fibër sinter prej çeliku inox dhe tela të endura prej çeliku inox.

Vlerësimi nominal i filtrimit: 0.01μ ~ 1000μ

Presioni i funksionimit: 21bar-210bar (Filtrim i Lëngut Hidraulik)

Fakti kritik për funksionimin e duhur të motorit është mbajtja e vajit lubrifikues të pastër ose sigurimi i papastërtisë gërryese brenda vajit të lubrifikimit.

Përshkrimi i produktit:Fisheku i filtrit të ajrit për kolektor pluhuri me tekstil me fije qelqi industrial P190818

Aplikimet:

1. Përshkrimi: Performancë e shkëlqyer në pluhur të lagësht, higroskopik ose aglomerativ.

2 Markte: Spërkatje termike, saldim, miniera, përpunim kimik, fërkim metali, farmaceutik, çimento, përpunimi i drurit etj.

3. Llojet e pluhurit: silicë e tymosur, tym metalik, pluhur metalurgjik, etj.

4. Në dispozicion për koleksionistët: SFF/XLC, SFFK, Torit DFT


Kategoritë e nxehta