EN
Të gjitha kategoritë

Filtër xhepi i mbështetur nga vetja

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filter me Efikasitet të Mesëm>Filtër xhepi i mbështetur nga vetja

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614581730521486.jpg

Filtër xhepi i mbështetur nga vetja pa Diamond Spacer

Përshkrimi i produkteve: Filtër xhepi i mbështetur vetë për filtrin e ajrit
filtër xhepi ---- Filtër ajri, filtër hepa, filtër para, filtër karboni
Zbatimet: filtrim i grimcave të trashë dhe të imët
Lloji: filtri me shumë xhepa
Korniza: çelik i galvanizuar, alumini ose plastika
Media e filtrit: fibër sintetike e strukturuar në mënyrë progresive
Rondelë: EVA ose asnjë për kornizën plastike
EN 779 Klasa: G3 - F8
Arrestimi mesatar: 80% -99% (ASHRAE 52.1-1992
MERV: MERV 5-14 (ASHRAE 52.2-1999
DIN 53438 Ndezshmëria: F1
Standardi UL 900: KLASA 2
Rënia e presionit përfundimtar: (rekomanduesi) 250Pa (G3-F5) -400Pa (F6-F8)
Max. shkalla e rrjedhës së ajrit: 125% e normës nominale të rrjedhës së ajrit
Max. temperatura e funksionimit: 100
Max. lagështia relative: 100%
Specifikoni si më poshtë:
20141101174213_76910

MOQ: 1 copë
Garanci: muaj 3
Koha e dorëzimit: 7 deri në 30 ditë pune
Porti: Shanghai
Kushtet e pagesës: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / P, D / A
Mostrat: në dispozicion.
turne në fabrikë: i mirëpritur
Ky artikull quhet gjithashtu si: Filtër ajri, filtër hepa, filtër para, filtër karboni filter filtër xhepi

Na kontaktoni

Përshkrimi i produkteve: Filtër xhepi i mbështetur vetë për filtrin e ajrit
filtër xhepi ---- Filtër ajri, filtër hepa, filtër para, filtër karboni
Zbatimet: filtrim i grimcave të trashë dhe të imët
Lloji: filtri me shumë xhepa
Korniza: çelik i galvanizuar, alumini ose plastika
Media e filtrit: fibër sintetike e strukturuar në mënyrë progresive
Rondelë: EVA ose asnjë për kornizën plastike
EN 779 Klasa: G3 - F8
Arrestimi mesatar: 80% -99% (ASHRAE 52.1-1992
MERV: MERV 5-14 (ASHRAE 52.2-1999
DIN 53438 Ndezshmëria: F1
Standardi UL 900: KLASA 2
Rënia e presionit përfundimtar: (rekomanduesi) 250Pa (G3-F5) -400Pa (F6-F8)
Max. shkalla e rrjedhës së ajrit: 125% e normës nominale të rrjedhës së ajrit
Max. temperatura e funksionimit: 100
Max. lagështia relative: 100%
Specifikoni si më poshtë:
   20141101174213_76910

MOQ: 1 copë
Garanci: muaj 3
Koha e dorëzimit: 7 deri në 30 ditë pune
Porti: Shanghai
Kushtet e pagesës: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / P, D / A
Mostrat: në dispozicion.
turne në fabrikë: i mirëpritur
Ky artikull quhet gjithashtu si: Filtër ajri, filtër hepa, filtër para, filtër karboni filter filtër xhepi