EN
Të gjitha kategoritë

Filtër xhepi i mbështetur nga vetja

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filter me Efikasitet të Mesëm>Filtër xhepi i mbështetur nga vetja

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614584560760935.jpg

Filtër xhepi i mbështetur nga vetja me hapësirë ​​diamanti

Filtër aerodinamik i vetë-mbështetur për filtrin e ajrit ----- Filtri i ajrit, filtri hepa, filtri paraprak, filtri i karbonit, filtri i xhepit
Hapësirat aerodinamikë, tubat e xhepit dhe filtri në formë pykë kanalizojnë ajrin për ngarkim të grimcave në të gjithë thellësinë e xhepit dhe rezistencën minimale të rrjedhës së ajrit.
Xhepat Vetë-Mbështetës qëndrojnë të ngurtë në rrjedhat e trazuara të ajrit dhe gjatë mbylljes së turbinës.
Aplikime: filtrim i grimcave të trashë dhe të imët; filtrimi i sistemit të turbinave me gaz
Lloji: filtri me shumë xhepa
Korniza: çelik i galvanizuar, alumini ose plastika
Media e filtrit: fibër sintetike e strukturuar në mënyrë progresive
Rondelë: EVA ose asnjë për kornizën plastike
EN 779 Klasa: G3 - F7
Arrestimi mesatar: 80% -99% (ASHRAE 52.1-1992
MERV: MERV 5-13 (ASHRAE 52.2-1999
DIN 53438 Ndezshmëria: F1
Standardi UL 900: KLASA 2
Rënia e presionit përfundimtar: (rekomanduesi) 350Pa (G3-F5) -500Pa (F6-F7)
Max. shkalla e rrjedhës së ajrit: 125% e normës nominale të rrjedhës së ajrit
Max. temperatura e funksionimit: 100
Max. lagështia relative: 100%
Specifikimet si më poshtë:
MOQ: 1 copë
Garanci: muaj 3
Koha e dorëzimit: 7 deri në 30 ditë pune
Porti: Shanghai
Kushtet e pagesës: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / P, D / A
Mostrat: në dispozicion.
turne në fabrikë: i mirëpritur
Filtri i vetë-mbështetur aerodinamik për filtrin e ajrit quhet gjithashtu: Filtri i ajrit, filtri hepa, para
filtër, filtër xhepi.

Na kontaktoni

Filtër aerodinamik i vetë-mbështetur për filtrin e ajrit ----- Filtri i ajrit, filtri hepa, filtri paraprak, filtri i karbonit, filtri i xhepit
Hapësirat aerodinamikë, tubat e xhepit dhe filtri në formë pykë kanalizojnë ajrin për ngarkim të grimcave në të gjithë thellësinë e xhepit dhe rezistencën minimale të rrjedhës së ajrit.
Xhepat Vetë-Mbështetës qëndrojnë të ngurtë në rrjedhat e trazuara të ajrit dhe gjatë mbylljes së turbinës.
Aplikime: filtrim i grimcave të trashë dhe të imët; filtrimi i sistemit të turbinave me gaz
Lloji: filtri me shumë xhepa
Korniza: çelik i galvanizuar, alumini ose plastika
Media e filtrit: fibër sintetike e strukturuar në mënyrë progresive
Rondelë: EVA ose asnjë për kornizën plastike
EN 779 Klasa: G3 - F7
Arrestimi mesatar: 80% -99% (ASHRAE 52.1-1992
MERV: MERV 5-13 (ASHRAE 52.2-1999
DIN 53438 Ndezshmëria: F1
Standardi UL 900: KLASA 2
Rënia e presionit përfundimtar: (rekomanduesi) 350Pa (G3-F5) -500Pa (F6-F7)
Max. shkalla e rrjedhës së ajrit: 125% e normës nominale të rrjedhës së ajrit
Max. temperatura e funksionimit: 100
Max. lagështia relative: 100%
Specifikimet si më poshtë:
MOQ: 1 copë
Garanci: muaj 3
Koha e dorëzimit: 7 deri në 30 ditë pune
Porti: Shanghai
Kushtet e pagesës: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / P, D / A
Mostrat: në dispozicion.
turne në fabrikë: i mirëpritur
Filtri i vetë-mbështetur aerodinamik për filtrin e ajrit quhet gjithashtu: Filtri i ajrit, filtri hepa, para
filtër, filtër xhepi.