EN
Të gjitha kategoritë

Parafiltrat

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Parafiltrat

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614590506905219.jpg

Filtri i ajrit para panelit që mund të lahet

Materiali dhe Performanca

Përparësitë

Bërthama e filtrit përbëhet nga një media e përforcuar me fibra poliestër të lidhur me një metal të zgjeruar

rrjeti mbështetës i cili më pas është Pleated, duke rritur sipërfaqen e Filtrimit në 3 herë atë të

zona e fytyrës. Këto seri kanë karakteristika të tilla si të disponueshme në efikasitet prej 90% në grimcat 5 mikronë,

rrjedhje e madhe e ajrit, rezistencë e ulët, kapacitet i lartë mbajtës pluhuri, çmim i arsyeshëm dhe kosto e ulët.

Na kontaktoni

Materiali dhe Performanca

KornizëAlumimun
Filter MediaFibra sintetike
Mbroni rrjetatRrjeta alumini

Përparësitë
Bërthama e filtrit përbëhet nga një media e përforcuar me fibra poliestër të lidhur në një rrjet mbështetës të zgjeruar metalik i cili më pas Pleated, duke rritur sipërfaqen e Filtrimit në 3 herë atë të zonës së fytyrës. Këto seri kanë karakteristika të tilla si të disponueshme në efikasitet prej 90% në grimca 5 mikronë, rrjedhje të madhe ajri, rezistencë të ulët, kapacitet të lartë mbajtës pluhuri, çmim të arsyeshëm dhe kosto të ulët.
Aplikime
1. i përdorshëm për filtrimin primar të sistemit të ventilimit.
2. elektronike, ushqimore dhe industri.
3. Përdoren si filtra të fazës së parë në sistemin e kondicionimit të ajrit dhe si filtra para në sistemin e filtrimit me shumë nivele.
Specifikimi dhe parametrat teknikë

Model Madhësia L * W * H (mm)Rrjedhja e ajrit të vlerësuar (m³ / orë)Rezistenca fillestare (pa)Efikasiteti (metoda kolorimetrike)
CG595 * 595 * 46300060 G3 / G4
CG595 * 495 * 462500
CG595 * 295 * 461500
CG495 * 495 * 462000
Madhësia e veçantë mund të jetë në përputhje me kërkesat e veçanta të klientit