EN
Të gjitha kategoritë

Parafiltrat

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Parafiltrat

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614569626251665.jpg

Filtër ajri me rrjetë najloni që lahet

Filtri i rrjetës metalike / najloni , Klasa G2
Aplikacion:

Filtër metalik për ndarjen e yndyrës ose vajit. Filtër para për grimcat e trasha.
Lloji: G2 Filtri metalik dhe efikasiteti i lartë i ndarjes së vajit.
Korniza: Alumini EN-AW-6060, ALMG3, çelik inox AISI 304L, çelik inox acid AISI316L, i galvanizuar.
Media: rrjetë teli metalike e endur. Mund të bëhet në material alumini, galvanizuar, çelik inox ose acid çelik inox.
Grilimi: Rrjetë metalike të zgjeruar të galvanizuar të aluminit, të nxehtë ose çelik inox.
Përparësitë
Performancë e mirë në kapjen e grimcave me përmasa të mëdha Strukturë shumë e fortë dhe kornizë e qëndrueshme
Mund të pastrohet me ujë dhe ajër të kompresuar, ripërdorim, jetë të gjatë shërbimi
Teli i galvanizuar ose çelik i endur në një model të veçantë
Pluhuri, rëra, mielli, bojëra etj
Mund të bëhet në të gjitha madhësitë e personalizuara
Mund të pastrohet në pjatalarëse ose larëse presioni
Sipërfaqe shumë e madhe ftohëse pa rezistencë të tepruar të ajrit
Specifikim
Rënie e ulët e presionit
Lloji: filtër para për grimca me madhësi të madhe
Media: Metal (Alumini) / Rrjetë najloni / Rrjetë çelik
Korniza: Çelik i galvanizuar / Alumini / Çelik inox
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 180Pa
Temperatura: Temperatura normale
Trashësia vs Efikasiteti vs Rënia e Presionit

Trashësia

Rënia e presionit(pa)@2.5m/s

Inç

(Mm)

G2

1

25

20

2

46

40

Dimensionet vs Rrjedha e ajrit

Përmasat (Gj * H)

Rrjedha e ajrit (m3 / orë)

Inç

(Mm)

@ 2.5m / s

24 * 24

592 * 592

3400

24 * 12

592 * 287

1700

24 * 20

592 * 490

2800

20 * 20

490 * 490

2300

si te zgjidhni filtrin e grumbullimit?
Madhësitë e vogla të disponueshme
2.Pjesa e presionit
3.Frame: çeliku i galvanizuar GZ, plastike abs alumini
4. Efikasiteti i filtrit:
5. Gjerësia
6. Lartësia
Trashësia 7.Frame
8.Pjesa anësore: copë litari apo jo?
9. Unaza e shitjes apo jo?
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në filtrin e rrjetës najloni të filtrit metalik. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.

Na kontaktoni

Filtri i rrjetës metalike / najloni , Klasa G2
Aplikacion:

Filtër metalik për ndarjen e yndyrës ose vajit. Filtër para për grimcat e trasha.
Lloji: G2 Filtri metalik dhe efikasiteti i lartë i ndarjes së vajit.
Korniza: Alumini EN-AW-6060, ALMG3, çelik inox AISI 304L, çelik inox acid AISI316L, i galvanizuar.
Media: rrjetë teli metalike e endur. Mund të bëhet në material alumini, galvanizuar, çelik inox ose acid çelik inox.
Grilimi: Rrjetë metalike të zgjeruar të galvanizuar të aluminit, të nxehtë ose çelik inox.
Përparësitë
Performancë e mirë në kapjen e grimcave me përmasa të mëdha Strukturë shumë e fortë dhe kornizë e qëndrueshme
Mund të pastrohet me ujë dhe ajër të kompresuar, ripërdorim, jetë të gjatë shërbimi
Teli i galvanizuar ose çelik i endur në një model të veçantë
Pluhuri, rëra, mielli, bojëra etj
Mund të bëhet në të gjitha madhësitë e personalizuara
Mund të pastrohet në pjatalarëse ose larëse presioni
Sipërfaqe shumë e madhe ftohëse pa rezistencë të tepruar të ajrit
Specifikim
Rënie e ulët e presionit
Lloji: filtër para për grimca me madhësi të madhe
Media: Metal (Alumini) / Rrjetë najloni / Rrjetë çelik
Korniza: Çelik i galvanizuar / Alumini / Çelik inox
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 180Pa
Temperatura: Temperatura normale
Trashësia vs Efikasiteti vs Rënia e Presionit

Trashësia

Rënia e presionit(pa)@2.5m/s

Inç

(Mm)

G2

1

25

20

2

46

40

Dimensionet vs Rrjedha e ajrit

Përmasat (Gj * H)

Rrjedha e ajrit (m3 / orë)

Inç

(Mm)

@ 2.5m / s

24 * 24

592 * 592

3400

24 * 12

592 * 287

1700

24 * 20

592 * 490

2800

20 * 20

490 * 490

2300

si te zgjidhni filtrin e grumbullimit?
Madhësitë e vogla të disponueshme
2.Pjesa e presionit
3.Frame: çeliku i galvanizuar GZ, plastike abs alumini
4. Efikasiteti i filtrit:
5. Gjerësia
6. Lartësia
Trashësia 7.Frame
8.Pjesa anësore: copë litari apo jo?
9. Unaza e shitjes apo jo?
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në filtrin e rrjetës najloni të filtrit metalik. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.