EN
Të gjitha kategoritë

Parafiltrat

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Parafiltrat

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614570421172886.jpg

Para-filtri Mesh metalik Filtri fillestar Para-filtri Alumini i lahet

Parafiltra e parafabrikuar me rrjetë metalike dhe kornizë metalike , Klasa G3 deri M6
Aplikimi: Si një filtër paraprak në sistemin e kushteve të ajrit
Specifikim:
Lloji: Para-filtri
Media: Fije poliesteri
Korniza: steelelik i galvanizuar / Alumini / ABS
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 250Pa
Temperatura: maksimumi 100ºC në shërbim të vazhdueshëm
Përparësitë
10 pleat / këmbë, 25% më të larta se produkti normal
Filter media dhe kornizë duke përdorur ngjitës, strukturë e fortë
Media e filtrit mund të zëvendësohet, korniza mund të riciklohet
Mediat e filtrit dhe ngjitja e ngushtë e rrjetës metalike, rrisin forcën e materialit filtër, dobësohen efektivisht lëkundjen e tij, zvogëlojnë ndotjen sekondare

Trashësia Vs Efikasiteti kundër rënies së presionit

Trashësia

Rënia e presionit(pa)@2.5m/s

Inç

(Mm)

G3

G4

M5

M6

2

46

65

75

120

140

4

96

60

70

100

120


Dimensionet vs Rrjedha e ajrit

Përmasat (Gj * H)

Rrjedhja e ajrit (m3 / orë)

Inç

(Mm)

@ 2.5m / s

24 * 24

592 * 592

3400

24 * 12

592 * 287

1700

24 * 20

592 * 490

2800

20 * 20

490 * 490

2300

si te zgjidhni filtrin e grumbullimit?
Madhësitë e vogla të disponueshme
2.Pjesa e presionit
3.Frame: çeliku i galvanizuar GZ, plastike abs alumini
4. Efikasiteti i filtrit
5. Gjerësia
6. Lartësia
Trashësia 7.Frame
8.Pjesa anësore: copë litari apo jo?
9. Unaza e shitjes apo jo?
10.Pjesa e qytetit: copë litari apo jo?
11. Unaza e shitjes apo jo?
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në para-filtrin e palosur me rrjetë metalike dhe kornizë metalike. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.


Na kontaktoni

Parafiltra e parafabrikuar me rrjetë metalike dhe kornizë metalike , Klasa G3 deri M6
Aplikimi: Si një filtër paraprak në sistemin e kushteve të ajrit
Specifikim:
Lloji: Para-filtri
Media: Fije poliesteri
Korniza: steelelik i galvanizuar / Alumini / ABS
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 250Pa
Temperatura: maksimumi 100ºC në shërbim të vazhdueshëm
Përparësitë
10 pleat / këmbë, 25% më të larta se produkti normal
Filter media dhe kornizë duke përdorur ngjitës, strukturë e fortë
Media e filtrit mund të zëvendësohet, korniza mund të riciklohet
Mediat e filtrit dhe ngjitja e ngushtë e rrjetës metalike, rrisin forcën e materialit filtër, dobësohen efektivisht lëkundjen e tij, zvogëlojnë ndotjen sekondare

Trashësia Vs Efikasiteti kundër rënies së presionit

Trashësia

Rënia e presionit(pa)@2.5m/s

Inç

(Mm)

G3

G4

M5

M6

2

46

65

75

120

140

4

96

60

70

100

120


Dimensionet vs Rrjedha e ajrit

Përmasat (Gj * H)

Rrjedhja e ajrit (m3 / orë)

Inç

(Mm)

@ 2.5m / s

24 * 24

592 * 592

3400

24 * 12

592 * 287

1700

24 * 20

592 * 490

2800

20 * 20

490 * 490

2300

si te zgjidhni filtrin e grumbullimit?
Madhësitë e vogla të disponueshme
2.Pjesa e presionit
3.Frame: çeliku i galvanizuar GZ, plastike abs alumini
4. Efikasiteti i filtrit
5. Gjerësia
6. Lartësia
Trashësia 7.Frame
8.Pjesa anësore: copë litari apo jo?
9. Unaza e shitjes apo jo?
10.Pjesa e qytetit: copë litari apo jo?
11. Unaza e shitjes apo jo?
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në para-filtrin e palosur me rrjetë metalike dhe kornizë metalike. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.