Të gjitha kategoritë

Materiali para filtrit

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Parafiltrat>Materiali para filtrit

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614566631767282.jpg

Fibra sintetike G4 Prodhuesi i materialit pambuku të filtrit të ajrit që lahet paraprakisht me efikasitet të bardhë

Na kontaktoni
Shkalla e filtrit:G4 (EN779), EU4 (EUROVENT)Grimcat e filtrit:Μ5μm
Arrestimi mesatar≥95% (ASHRAE52.1-1992)lagështia:≤100% RH
Shkalla inflamatore e retardimit:F1 (DIN 53438)Temperatura:100 ℃ maksimumi në vazhdimin e shërbimit
Kapaciteti mbajtës i pluhurit:600g / m2Presioni përfundimtar:250 p (sugjeruar)

Dust removing in air conditioning and air ventilation system.
2. Mbroni të gjitha llojet e dhomës elektromekanike dhe makinerisë përmes filtrit.
3. Filtri paraprak për sistemin e spërkatjes me cilësi të lartë dhe sistemin e furnizimit me ajër në pajisjen e pjekjes
4. Media filtruese primare për krijimin e filtrit të ajrit.
5. Mund të personalizohet në jastëk / jastëk me kornizë / rrotull.

Kategoritë e nxehta