EN
Të gjitha kategoritë

Materiali para filtrit

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Parafiltrat>Materiali para filtrit

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614566147479581.jpg

G3 G4 Media me Filter qelqi me filtër dyshemeje për kabinën e spërkatjes

Përshkrim:

Rrotullimet e mediave përdoren për të prerë jastëkët, duke filluar nga jastekët e filtrit të vegjël të përdorur në fshesat me korrent, deri në madhësi të mëdha të përdorura në aplikimet e kabinës së bojrave për të siguruar rezultate perfekte të pikturës.

ucfresh furnizon media rrotullon në gjerësi, trashësi dhe klasa filtri të ndryshme për tu përshtatur me shumicën e aplikacioneve. Konsumatorët gjithashtu mund të zgjedhin ndërmjet mediave sintetike ose medikamenteve me fibra qelqi me performancë më të lartë.

ucfresh gjithashtu mund të dorëzojë pads para-prerëse të përshtatura për të përmbushur aplikacione dhe nevoja specifike.

të tjerët dhe aplikacione të ngjashme. Rrotullimet e mediave shiten në klasat e filtrit G3 deri F5.

Na kontaktoni

Përshkrim:

Rrotullimet e mediave përdoren për të prerë jastëkët, duke filluar nga jastekët e filtrit të vegjël të përdorur në fshesat me korrent, deri në madhësi të mëdha të përdorura në aplikimet e kabinës së bojrave për të siguruar rezultate perfekte të pikturës.

ucfresh furnizon media rrotullon në gjerësi, trashësi dhe klasa filtri të ndryshme për tu përshtatur me shumicën e aplikacioneve. Konsumatorët gjithashtu mund të zgjedhin ndërmjet mediave sintetike ose medikamenteve me fibra qelqi me performancë më të lartë.

ucfresh gjithashtu mund të dorëzojë pads para-prerëse të përshtatura për të përmbushur aplikacione dhe nevoja specifike.

të tjerët dhe aplikacione të ngjashme. Rrotullimet e mediave shiten në klasat e filtrit G3 deri F5.

tipar

Specifikim

Media: Fije qelqi.

Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 150Pa

Advantage:

1. Fibër qelqi me fije të vazhdueshme, rrëshirë e lidhur me njëra-tjetrën, struktura është uniforme, elastike. Performancë e shkëlqyer për filtrimin e ndotjes së lëngshme në ajër
2. Nga rrjedha e sipërme në rrjedhën e poshtme density dendësia e fibrave ndryshoi nga e lirshme në kompakte, në mënyrë që të merrni mbledhjen e plotë të grimcave me thellësi
3. Rezistent ndaj temperaturës së lartë (deri në 150ºC)
4.Humiditeti : 100% RH
Trashësia vs Efikasiteti në rënie të Shtypit

Model

Dimensionet (rrotullon)

Trashësia

Klasifikimi i filtrit

Rënia e presionit (Pa

 

Gjerësi L (m)

T (mm)

EN779: 2012

@ 1.5m / s

@ 2m / s

@ 2.5m / s

UC30

2.0 × 20

30

G2

20

40

70

UC50

2.0 × 20

50

G3

30

55

85

UC100

2.0 × 20

100

G4

40

70

100

E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në media të filtrit të qelqit. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.