EN
Të gjitha kategoritë

Filtër xhepi

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filter me Efikasitet të Mesëm>Filtër xhepi

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614579039684685.jpg

Filtër xhepi mesatar fibra sintetike filtër qese

Filtri i xhepave me fibra sintetike filter filtri i ajrit PM2.5
Aplikimi: Filtri kryesor i sistemit të ventilimit
Përparësitë
Materiale me shkrirje të shkrirë me shumë shtresa për PM2.5
Materiali është 40% më i thellë se produkti normal
Qese filtri në formë "V", materiali filtër përdoret 100% në total
Të gjitha skajet kanë përpunuar vulën
Dizajni i integrimit të kornizës rrit fuqinë e përgjithshme strukturore dhe minimizon rënien e presionit
Skaji metalik i kornizës së brendshme të mbështjellë për të marrë formë pa probleme, e bën operacionin e mirëmbajtjes më të sigurt.
Efikasiteti fillestar do të ishte mbi 90% për PM2.5
Specifikim

ModelPërmasat mm) WxHxDNumri i xhepitKlasifikimi i filtrit EN779 : 2012 (m3 / h / PaRrjedha e ajrit / rënia e presionit
SFF-G3592 592 × × 3808> 90%3400 / 80
SFF-G4592 490 × × 3806
> 90%2800 / 80
SFF-F5592 287 × × 3804
> 90%1700 / 80
SFF-F6
592 592 × × 5348
> 90%3400 / 70
SFF-F7592 490 × × 5346
> 90%2800 / 70
SFF-F8 F9592 287 × × 5344
> 90%1700 / 70

Lloji: Filtri i ajrit PM2.5.
Media: Fibra sintetike.
Korniza: steelelik i galvanizuar / Alumini / ABS.
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 450Pa.
Temperatura: maksimumi 90ºC në shërbim të vazhdueshëm.
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në xhepat e fibrave sintetike të klasit të filtrit pm2.5. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.


Na kontaktoni

Filtri i xhepave me fibra sintetike filter filtri i ajrit PM2.5
Aplikimi: Filtri kryesor i sistemit të ventilimit
Përparësitë
Materiale me shkrirje të shkrirë me shumë shtresa për PM2.5
Materiali është 40% më i thellë se produkti normal
Qese filtri në formë "V", materiali filtër përdoret 100% në total
Të gjitha skajet kanë përpunuar vulën
Dizajni i integrimit të kornizës rrit fuqinë e përgjithshme strukturore dhe minimizon rënien e presionit
Skaji metalik i kornizës së brendshme të mbështjellë për të marrë formë pa probleme, e bën operacionin e mirëmbajtjes më të sigurt.
Efikasiteti fillestar do të ishte mbi 90% për PM2.5
Specifikim

ModelPërmasat mm) WxHxDNumri i xhepitKlasifikimi i filtrit EN779 : 2012 (m3 / h / PaRrjedha e ajrit / rënia e presionit
SFF-G3592 592 × × 3808> 90%3400 / 80
SFF-G4592 490 × × 3806
> 90%2800 / 80
SFF-F5592 287 × × 3804
> 90%1700 / 80
SFF-F6
592 592 × × 5348
> 90%3400 / 70
SFF-F7592 490 × × 5346
> 90%2800 / 70
SFF-F8 F9592 287 × × 5344
> 90%1700 / 70

Lloji: Filtri i ajrit PM2.5.
Media: Fibra sintetike.
Korniza: steelelik i galvanizuar / Alumini / ABS.
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 450Pa.
Temperatura: maksimumi 90ºC në shërbim të vazhdueshëm.
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në xhepat e fibrave sintetike të klasit të filtrit pm2.5. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.