EN
Të gjitha kategoritë

Filtër xhepi

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filter me Efikasitet të Mesëm>Filtër xhepi

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614646224324908.jpg

efikasitet mesatar F5 F6 F7 F8 F9 Filtër qese me xham me fije qelqi që mund të lahet

Filtri i qeses së xhepit përdoret kryesisht në sistemin qendror të kondicionimit të ajrit dhe ventilimit. Ajo

mund të përdoret si filtër primar, i mesëm dhe i vjetër për të mbrojtur filtrin inferior të sistemit dhe vetvetes.

Filtri i ajrit të qeseve gjithmonë miraton çantën e sheshtë, diamant, huall mjalti dhe llojin V. Ai miraton një proces të veçantë

i procesit të mbylljes tejzanor të nxehtësisë i cili zëvendësoi procesin origjinal dhe për të shmangur rrjedhjet e pluhurit

zyra me vrima si wellas rrit efikasitetin e filtrit. Përcaktohet sasia e çantës së vogël të tipit V

nga gjendja e pajisjeve për të përdorur fabrikën.

Na kontaktoni

Filtri i qeses së xhepit përdoret kryesisht në ajrin e kondicionuar dhe sistemin e centralizuar të ventilimit. Mund të përdoret si filtër primar, i mesëm dhe i vjetër për të mbrojtur filtrin inferior të sistemit dhe vetvetes. Filtri i ajrit të qeseve gjithmonë miraton çantën e sheshtë, diamant, huall mjalti dhe llojin V. Ai miraton një proces të veçantë të procesit të mbylljes tejzanor të nxehtësisë i cili zëvendësoi procesin origjinal dhe shmang rrjedhjet e pluhurit në zyrën e vrimave pasi wellas rrit efikasitetin e filtrit. Sasia e çantës së vogël të tipit V përcaktohet nga gjendja e pajisjes për të përdorur fabrikën.
Specifikimi i efikasitetit mesatar:

KlasëF5-F8
Materiali i filtritMedia sintetike të endura jo të endura me rrjetë teli në anën e rrjedhës së poshtme
Materiali i kornizësKarton, bord çeliku, nxjerrje alumini
Shkalla e FiltrimitEfikasiteti mesatar
tipar1. Ana e madhe e erës, kapaciteti i madh mbajtës i pluhurit, shpejtësia e lartë e erës.
2. Adoptoni fibra speciale jo të endura ose qelqi për tu filtruar.
3. Madhësia e grimcave të filtrit mbi 0.5um.
4. Efikasiteti i filtrit 40% -95% (Colorimetry)
5. Shkalla e filtrit: F5-F8
6. Për të zgjatur ciklin e zëvendësimit, ulni kostot
AplikacionProductsshtë produkt ideal i konfigurimit për t’u përdorur gjerësisht në sistemin e ventilimit.
CertifikimISO9001-2008