EN
Të gjitha kategoritë

Media e filtrit xhep

home>Produkte>Materiale të papërpunuara>Media e filtrit xhep

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1617349331669003.png

F5-F9 Media e Rrotullimit të Filtrit të Ajrit Qese Xhepi me Efikasitet të Mesëm

Na kontaktoni
F5-F9 Media e Rrotullimit të Filtrit të Ajrit Qese Xhepi me Efikasitet të Mesëm 
Product Description:
 
Rrotulla e mediave filtruese të xhepave me efikasitet të mesëm F5 ~ F8 është projektuar për një gamë të gjerë të kondicionimit të ajrit dhe aplikacioneve të përgjithshme të ventilimit ku do të trajtohen vëllime të mëdha të ajrit dhe sistemeve që kanë nevojë për kapacitet të lartë mbajtës pluhuri të shoqëruar me një rezistencë të ulët. Përdoret gjerësisht në të gjitha llojet e filtrave të xhepit, filtrave të qeseve, parafiltrave për sistemin HVAC dhe ventilimit.
1. Media: fibra sintetike
2. Diapazoni i efikasitetit nga: F5, F6, F7, F8 (EN 779)
3. Efikasiteti mesatar: 45%, 65%, 85%, 95%
4. Ngjyra e medias në dispozicion: e bardhë, jeshile, rozë, e verdhë