EN
Të gjitha kategoritë

Filtri i bojës

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filtri i bojës

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614649366844064.jpg

kartoni i kabinës me sprej Andreae filtër letër filtri arrestues i bojës për kabinën e llakut

Feature:
Media: materiale të papërshkueshme nga uji me bazë letre, për metër katror kapaciteti i thithjes së bojës për të arritur 15-25KG, që është 3-5 herë se materialet e tjera
Temperatura: 200
Din53438 Qëndrueshmëri jo e ndezshme: F1
Filtër letre me bojë
Media: Letër kraft + poliestër 5 mm
Efikasitet i lartë i filtrit, me vonesë në flakë, anti-statik
Filtra V të thatë, të njohur edhe si letër filtri bojë, filtër mjegull pikture (bordi i filtrit të palosshëm). Përdoret për të tharë dhoma me llak të një lloji të ri të produkteve miqësore me mjedisin, ai përdor filtrin e mbrojtjes së mjedisit; Ajo e bën llak / bojë jo më shumë ujë, nuk ka ndotje! Mund të filtrojë në mënyrë efektive bojën, vajin, lëndët e para të qelqit, epoksi, katranin, hekurin Christopher gjatë, lëngëzimin e pjesës së punës, plastikës, qeramikës, ngjyrosjes, pikturës, porcelanit, etj., Efekti i filtrimit të ajrit të thatë është aq i lartë sa 99.99%, më i lartë kërkesat në mjedisin e punës me llak ose lagështia më e madhe kur përdorni akoma më mirë. Filtri i thatë V mund të thithë në mënyrë efektive spërkatjen e tepërt, të detyruar përmes drejtimit të ndryshimit të rrjedhës së avionëve për shumë herë, në mënyrë që të jetë më e rëndë se grimcat e ajrit të ngjiten në sipërfaqen e letrës, jo larg me rrjedhën. Përmbajtja e tepricës në letër filtri në dele nga mbushja e ulët, llak deri në një bllokim të plotë, filtrat duhet të ndryshojnë! 14-15 kg për katror të paktën duke mbajtur, duke mbajtur kapacitetin tre deri në pesë herë më shumë se llojet e tjera të letrës filtër, dhe thellësinë e kushinetave dhe sipërfaqen e mbajtjes
Specifikim:
Madhësia: 10000 mm + 1000mm + 60 mm
Efikasiteti i filtrit: 90%
Pesha e ngarkimit të filtrit: 18KG / sqm
Të dhëna teknike:
Shpejtësia e sugjerimit të rrjedhës: 0.25-1 M / S
Presioni maksimal: 128-256pa
Aplikacion:
Përdoret gjerësisht në filtrin e bojrave për dru, mobilje, automobil, pajisje dhe dhoma të tjera të bojrave etj.
Materiali është i përshtatshëm për filtrimin e grimcave të ngurta ose të lëngshme gjatë spërkatjes, mund të përdoret gjerësisht në filtrin e bojës për dru, mobilje, automobil, pajisje dhe dhoma të tjera të bojës etj.
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në letër filtri të llojit të thatë. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.

Na kontaktoni

Feature:
Media: materiale të papërshkueshme nga uji me bazë letre, për metër katror kapaciteti i thithjes së bojës për të arritur 15-25KG, që është 3-5 herë se materialet e tjera
Temperatura: 200
Din53438 Qëndrueshmëri jo e ndezshme: F1

Filtër letre me bojë
Media: Letër kraft + poliestër 5 mm
Efikasitet i lartë i filtrit, me vonesë në flakë, anti-statik
Filtra V të thatë, të njohur edhe si letër filtri bojë, filtër mjegull pikture (bordi i filtrit të palosshëm). Përdoret për të tharë dhoma me llak të një lloji të ri të produkteve miqësore me mjedisin, ai përdor filtrin e mbrojtjes së mjedisit; Ajo e bën llak / bojë jo më shumë ujë, nuk ka ndotje! Mund të filtrojë në mënyrë efektive bojën, vajin, lëndët e para të qelqit, epoksi, katranin, hekurin Christopher gjatë, lëngëzimin e pjesës së punës, plastikës, qeramikës, ngjyrosjes, pikturës, porcelanit, etj., Efekti i filtrimit të ajrit të thatë është aq i lartë sa 99.99%, më i lartë kërkesat në mjedisin e punës me llak ose lagështia më e madhe kur përdorni akoma më mirë. Filtri i thatë V mund të thithë në mënyrë efektive spërkatjen e tepërt, të detyruar përmes drejtimit të ndryshimit të rrjedhës së avionëve për shumë herë, në mënyrë që të jetë më e rëndë se grimcat e ajrit të ngjiten në sipërfaqen e letrës, jo larg me rrjedhën. Përmbajtja e tepricës në letër filtri në dele nga mbushja e ulët, llak deri në një bllokim të plotë, filtrat duhet të ndryshojnë! 14-15 kg për katror të paktën duke mbajtur, duke mbajtur kapacitetin tre deri në pesë herë më shumë se llojet e tjera të letrës filtër, dhe thellësinë e kushinetave dhe sipërfaqen e mbajtjes

Specifikim:
Madhësia: 10000 mm + 1000mm + 60 mm
Efikasiteti i filtrit: 90%
Pesha e ngarkimit të filtrit: 18KG / sqm

Të dhëna teknike:
Shpejtësia e sugjerimit të rrjedhës: 0.25-1 M / S
Presioni maksimal: 128-256pa

Aplikacion:
Përdoret gjerësisht në filtrin e bojrave për dru, mobilje, automobil, pajisje dhe dhoma të tjera të bojrave etj.
Materiali është i përshtatshëm për filtrimin e grimcave të ngurta ose të lëngshme gjatë spërkatjes, mund të përdoret gjerësisht në filtrin e bojës për dru, mobilje, automobil, pajisje dhe dhoma të tjera të bojës etj.
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në letër filtri të llojit të thatë. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.

blog