EN
Të gjitha kategoritë

Filter me Efikasitet të Mesëm

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filter me Efikasitet të Mesëm

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614587332545517.jpg

Filter xhepi Filtri i ajrit Roll i lëndës së parë

material filtri ajri ---- material filtri hepa xhepi
Kjo media është përvetësuar nga fibra sintetike e lidhur me shkrirje të spërkatur me shkëlqim me cilësi të lartë me densitet të rritur gradual dhe rezistencë të lartë, në mënyrë që të shmanget rrjedhja dhe thyerja kur jeni në presion të lartë të ajrit. Përveç kësaj, çanta brenda është miratuar me dizajn unik të mbështetjes për të siguruar efektin e qëndrueshëm dhe të shkëlqyeshëm të filtrimit. Përdoret në zonën e sistemeve të kondicionimit të ajrit, të tilla si ndërtesa tregtare, depo, shkolla, laboratorë etj 
Specifikim:
Nuk ka asnjë silic organik në mënyrë që media të mund të përdoret në kabinën e spërkatjes.  
Qese filtri aktiv jo-krijesë siguron që të mos ekzistojnë mikrobe.
Ngecja e temperaturës është deri në 80 ° C.
Rezistencë e lartë ndaj lagështirës me 100% RH.
Marrëveshje me Evropën DIN53438-F1 dhe amerikan UL900
klasa2.  
Kapaciteti i lartë mbajtës i pluhurit, efikasiteti i lartë, rënia e presionit të ulët mund të filtrojnë pluhurin (grimcat ≥5.0μm në 40% -60%) dhe mikrobet.
Retardanca e flakës pajtohet me DIN53558.
F1 Standard jo i ndezshëm.
Rezistenca e temperaturës: ≤100 ° C
Çanta të shumta janë në dispozicion në përputhje me rrjedhën e ndryshme të ajrit.
Korniza të galvanizuar dhe aliazh alumini për zgjedhje.
Klasa: G3-F8
Katagoria që i përket: filtri i ajrit dhe filtri hepa
Fibra qelqi, fibra sintetike dhe pëlhura jo të endura mund të jenë material i filtrit të ajrit

Na kontaktoni

material filtri ajri ---- material filtri hepa xhepi
Kjo media është përvetësuar nga fibra sintetike e lidhur me shkrirje të spërkatur me shkëlqim me cilësi të lartë me densitet të rritur gradual dhe rezistencë të lartë, në mënyrë që të shmanget rrjedhja dhe thyerja kur jeni në presion të lartë të ajrit. Përveç kësaj, çanta brenda është miratuar me dizajn unik të mbështetjes për të siguruar efektin e qëndrueshëm dhe të shkëlqyeshëm të filtrimit. Përdoret në zonën e sistemeve të kondicionimit të ajrit, të tilla si ndërtesa tregtare, depo, shkolla, laboratorë etj  
Specifikim:
Nuk ka asnjë silic organik në mënyrë që media të mund të përdoret në kabinën e spërkatjes.  
Qese filtri aktiv jo-krijesë siguron që të mos ekzistojnë mikrobe.
Ngecja e temperaturës është deri në 80 ° C.
Rezistencë e lartë ndaj lagështirës me 100% RH.
Marrëveshje me Evropën DIN53438-F1 dhe amerikan UL900
klasa2.  
Kapaciteti i lartë mbajtës i pluhurit, efikasiteti i lartë, rënia e presionit të ulët mund të filtrojnë pluhurin (grimcat ≥5.0μm në 40% -60%) dhe mikrobet.
Retardanca e flakës pajtohet me DIN53558.
F1 Standard jo i ndezshëm.
Rezistenca e temperaturës: ≤100 ° C
Çanta të shumta janë në dispozicion në përputhje me rrjedhën e ndryshme të ajrit.
Korniza të galvanizuar dhe aliazh alumini për zgjedhje.
Klasa: G3-F8
Katagoria që i përket: filtri i ajrit dhe filtri hepa
Fibra qelqi, fibra sintetike dhe pëlhura jo të endura mund të jenë material i filtrit të ajrit