EN
Të gjitha kategoritë

Filter me Efikasitet të Mesëm

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filter me Efikasitet të Mesëm

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614575296292634.jpg

Filtri i Bankës me Efikasitet të Mesëm V

Specifikim
Lloji: Filtri i tipit "W" me performancë të lartë
Media: Letër me fije qelqi
Korniza: ABS / Çelik i galvanizuar / Çelik
Ndarësi: Ngjitës i nxehtë i shkrirë
Sealant: Poliuretani
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 550Pa
Temperatura: 90ºC maksimumi në shërbim të vazhdueshëm
Zbatimi: Si filtër përfundimtar për dhomën industriale të pastër dhe AHU
Përparësitë
Letër tepër e imët me fibra qelqi stability qëndrueshmëri e mirë e efikasitetit të filtrimit
Distanca e pllakës: 3 mm, lartësia e pleurit: 27 mm, sjell rezistencë më të ulët dhe jetë më të gjatë
Instaloni anësore të mbështjellësve me mbajtës, siguroni mbrojtje adekuate për filtër
ABS dhe korniza metalike është opsionale
Testuar individualisht sipas EN 1822
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në filtrin hepa të tipit w. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.

Na kontaktoni

Filtri HEPA i tipit W , Klasa E11 deri H14
Specifikim
Lloji: Filtri i tipit "W" me performancë të lartë
Media: Letër me fije qelqi
Korniza: ABS / Çelik i galvanizuar / Çelik
Ndarësi: Ngjitës i nxehtë i shkrirë
Sealant: Poliuretani
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 550Pa
Temperatura: 90ºC maksimumi në shërbim të vazhdueshëm
Zbatimi: Si filtër përfundimtar për dhomën industriale të pastër dhe AHU
Përparësitë
Letër tepër e imët me fibra qelqi stability qëndrueshmëri e mirë e efikasitetit të filtrimit
Distanca e pllakës: 3 mm, lartësia e pleurit: 27 mm, sjell rezistencë më të ulët dhe jetë më të gjatë
Instaloni anësore të mbështjellësve me mbajtës, siguroni mbrojtje adekuate për filtër
ABS dhe korniza metalike është opsionale
Testuar individualisht sipas EN 1822
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në filtrin hepa të tipit w. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.