EN
Të gjitha kategoritë

Filter me Efikasitet të Mesëm

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filter me Efikasitet të Mesëm

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614575600299070.jpg

Filtri i minimizuar me efikasitet të mesëm

Filter Hepa Mini-Pleated , Klasa E10 deri U16
Zbatimi: Si filtër përfundimtar për dhomën e pastër industriale, të tilla si strehimi i filtrit HEPA, FFU, tryezë pune me rrjedhje laminare, pajisje për pastrimin e ajrit, etj
Përparësitë
95 pleat / këmbë, 20% më të larta se produkti normal, sjellin rezistencë më të ulët dhe jetë më të gjatë
Letër me fije qelqi jashtëzakonisht të imët, stabilitet i mirë i efikasitetit të filtrimit
Struktura perfekte e formës "V", zvogëlon në mënyrë efektive rezistencën e sistemit
Struktura e lehtë, kompakte
Mbajtës të dyfishtë
Testuar individualisht sipas EN 1822

Model

Madhësia e jashtme

Sipërfaqja e filtrit (m2)

Rrjedhja e ajrit (m3 / orë)

Rënia fillestare e presionit (Pa)

Gjerësi L × H mm D (mm)

AF610 / 03-70

305 305 × × 70

2.7

250

≤250

AF610 / 05-70

305 610 × × 70

5.5

500

AF610 / 10-70

610 610 × × 70

11.3

1000

AF610 / 15-70

915 610 × × 70

17

1500

AF610 / 20-70

1220 610 × × 70

22.7

2000

AF610 / 03-90

305 305 × × 90

3.7

320

AF610 / 05-90

305 610 × × 90

7.5

650

AF610 / 10-90

610 610 × × 90

15.4

1300

AF610 / 15-90

915 610 × × 90

23.2

2000

AF610 / 20-90

1220 610 × × 90

31.1

2600


Specifikim
Lloji: Filtër i panelit me efikasitet të lartë
Media: Letër me fije qelqi
Korniza: Alumini i ekstruduar dhe anodizuar / /elik inox
Ndarësi: zam i nxehtë i shkrirë
Sealant: poliuretani
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 300Pa
Dimensionet vs Rrjedha e ajrit
si te zgjidhni filtrin e grumbullimit?
Madhësitë e vogla të disponueshme
2.Pjesa e presionit
3.Frame: çeliku i galvanizuar GZ, plastike abs alumini
4. Efikasiteti i filtrit
5. Gjerësia
6. Lartësia
Trashësia 7.Frame
8.Pjesa anësore: copë litari apo jo?
9. Unaza e shitjes apo jo?
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në filtrin hepa mini-palosur. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.

Na kontaktoni

Filter Hepa Mini-Pleated , Klasa E10 deri U16
Zbatimi: Si filtër përfundimtar për dhomën e pastër industriale, të tilla si strehimi i filtrit HEPA, FFU, tryezë pune me rrjedhje laminare, pajisje për pastrimin e ajrit, etj
Përparësitë
95 pleat / këmbë, 20% më të larta se produkti normal, sjellin rezistencë më të ulët dhe jetë më të gjatë
Letër me fije qelqi jashtëzakonisht të imët, stabilitet i mirë i efikasitetit të filtrimit
Struktura perfekte e formës "V", zvogëlon në mënyrë efektive rezistencën e sistemit
Struktura e lehtë, kompakte
Mbajtës të dyfishtë
Testuar individualisht sipas EN 1822

Model

Madhësia e jashtme

Sipërfaqja e filtrit (m2)

Rrjedhja e ajrit (m3 / orë)

Rënia fillestare e presionit (Pa)

Gjerësi L × H mm D (mm)

AF610 / 03-70

305 305 × × 70

2.7

250

≤250

AF610 / 05-70

305 610 × × 70

5.5

500

AF610 / 10-70

610 610 × × 70

11.3

1000

AF610 / 15-70

915 610 × × 70

17

1500

AF610 / 20-70

1220 610 × × 70

22.7

2000

AF610 / 03-90

305 305 × × 90

3.7

320

AF610 / 05-90

305 610 × × 90

7.5

650

AF610 / 10-90

610 610 × × 90

15.4

1300

AF610 / 15-90

915 610 × × 90

23.2

2000

AF610 / 20-90

1220 610 × × 90

31.1

2600


Specifikim
Lloji: Filtër i panelit me efikasitet të lartë
Media: Letër me fije qelqi
Korniza: Alumini i ekstruduar dhe anodizuar / /elik inox
Ndarësi: zam i nxehtë i shkrirë
Sealant: poliuretani
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 300Pa
Dimensionet vs Rrjedha e ajrit
si te zgjidhni filtrin e grumbullimit?
Madhësitë e vogla të disponueshme
2.Pjesa e presionit
3.Frame: çeliku i galvanizuar GZ, plastike abs alumini
4. Efikasiteti i filtrit
5. Gjerësia
6. Lartësia
Trashësia 7.Frame
8.Pjesa anësore: copë litari apo jo?
9. Unaza e shitjes apo jo?
E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në filtrin hepa mini-palosur. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.