EN
Të gjitha kategoritë

Filter me Efikasitet të Mesëm

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filter me Efikasitet të Mesëm

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614568360466898.jpg

Filtri i filtrit të bojës Filtri i tavanit të bojës

filtri i ajrit mateiral ---- Filtri i tavanit të filtrit Hepa
· Rezistencë e ulët fillestare
· Kapacitet i madh mbajtës pluhuri
· Fleksibël
· Ana e daljes me rrjetë ose rrjetë pëlhure për t'u përforcuar
Zbatimi: mund të kapni grimca nga 1 deri në 10μm, veçanërisht për pjesën e sipërme të kabinës së llakut,
rrjetë parafiltrimi për të përforcuar përmes sistemit të filtrit të ajrit, difluent në mënyrë të barabartë
Lloji: madhësia e fetave ose rrotullave të furnizimit
Media: fibra sintetike me densitet gradual, sipërfaqja e anës së hyrjes me trajtim ngjitës
Klasa EN779: F5
Arrestimi mesatar: 96% (ASHRAE52.1-1992
Efikasiteti mesatar: 45% -55% (ASHRAE52.1-1992)
Klasa EUROVENT4 / 5: EU5
DIN53438 Standard jo i ndezshëm: F1
Rezistenca përfundimtare: (sugjeroni) 400Pa
Maks. Kapaciteti mbajtës i pluhurit: 450g /
Temp. rezistenca: 100
Temperatura e menjëhershme: ≤120
Filtri i tavanit është një media filtri e filtrit të ajrit dhe filtrit hepa. Fibra qelqi, fibra sintetike dhe pëlhura jo të endura mund të jenë materiali i filtrit të ajrit.

Na kontaktoni

filtri i ajrit mateiral ---- Filtri i tavanit të filtrit Hepa
· Rezistencë e ulët fillestare
 · Kapacitet i madh mbajtës pluhuri
 · Fleksibël

 · Ana e daljes me rrjetë ose rrjetë pëlhure për t'u përforcuar
Zbatimi: mund të kapni grimca nga 1 deri në 10μm, veçanërisht për pjesën e sipërme të kabinës së llakut,
rrjetë parafiltrimi për të përforcuar përmes sistemit të filtrit të ajrit, difluent në mënyrë të barabartë
Lloji: madhësia e fetave ose rrotullave të furnizimit
Media: fibra sintetike me densitet gradual, sipërfaqja e anës së hyrjes me trajtim ngjitës
Klasa EN779: F5
Arrestimi mesatar: 96% (ASHRAE52.1-1992
Efikasiteti mesatar: 45% -55% (ASHRAE52.1-1992)
Klasa EUROVENT4 / 5: EU5
DIN53438 Standard jo i ndezshëm: F1
Rezistenca përfundimtare: (sugjeroni) 400Pa
Maks. Kapaciteti mbajtës i pluhurit: 450g /
Temp. rezistenca: 100
Temperatura e menjëhershme: ≤120
Filtri i tavanit është një media filtri e filtrit të ajrit dhe filtrit hepa. Fibra qelqi, fibra sintetike dhe pëlhura jo të endura mund të jenë materiali i filtrit të ajrit.