EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

home>Lajme>Industry News

Pse të zgjidhni një filtër rezistent ndaj temperaturës? Cili është efekti

Time: 2021-07-16

Në fakt, filtrat rezistent ndaj temperaturës përdoren gjerësisht, por nuk ka shumë miq që e njohin këtë lloj pajisjeje filtrimi. Në rrethana normale, ekzistojnë tre lloje të filtrave rezistent ndaj temperaturës në treg. Konceptet e projektimit, performanca e filtrimit dhe parametrat e indeksit të këtyre tre filtrave janë të ndryshëm. Saktësia e filtrit dhe efikasiteti i filtrimit të ajrit të filtrit me temperaturë të lartë janë shumë të mira. Ato mjedise pune që kërkojnë pastërti të lartë mjedisore mund të zgjedhin këtë pajisje filtri. Sigurisht, filtri rezistent ndaj temperaturës mund të përdoret gjithashtu në një mjedis me saktësi të ulët filtrimi. Një filtër i përshtatshëm rezistent ndaj temperaturës është shumë i rëndësishëm

Në industrinë e prodhimit të produkteve dixhitale, industrinë e hapësirës ajrore, industrinë e përpunimit të ushqimit dhe industritë biofarmaceutike, filtrat rezistent ndaj temperaturës përdoren gjerësisht. Këto industri prodhuese kanë kërkesa shumë të larta për pastërtinë e mjedisit të prodhimit. Filtrat Sanfan rezistent ndaj temperaturës ndahen në tre lloje. Mjedisi i përdorimit dhe efekti i pastrimit të filtrave të stilit të ndryshëm janë të ndryshëm. Filtri i pllakave këtu është bërë prej materiali qelqi me fibra të gjata. Ky material merr parasysh forcën dhe elasticitetin e filtrit të palosshëm. Ekrani i filtrit miraton një dizajn të dyanshëm, i cili ka forcë shumë të mirë dhe efekti aktual i filtrimit të ajrit është gjithashtu shumë i mirë. Isshtë filtri HTR. Kjo pajisje filtri duhet të paloset dhe të përdoret me pajisje speciale. Filtri i fibrave të qelqit me cilësi të lartë dhe ndarësi i fletë alumini sigurojnë efektin e pastrimit. Kur zgjidhni një filtër rezistent ndaj temperaturës, duhet të kuptoni me kujdes performancën e stileve të ndryshme të filtrave. Vetëm nga perspektiva e kërkesave aktuale të pastrimit mund të blini një filtër të përshtatshëm rezistent ndaj temperaturës

Një filtër rezistent ndaj temperaturës është një pajisje për pastrimin e ajrit, e cila përdoret kryesisht për të pastruar punëtorinë dhe mjedisin e punës, ku kërkesat për cilësinë e ajrit janë shumë të larta. Një filtër i përshtatshëm mund të pastrojë plotësisht pluhurin në mjedis, i cili mund të krijojë një mjedis të shëndetshëm pune për punonjësit, dhe performanca e secilit produkt është gjithashtu e garantuar. Nëse temperatura e mjedisit tuaj të punës është relativisht e lartë, atëherë duhet të përdorni një filtër rezistent ndaj temperaturës për të pastruar ajrin. Një filtër profesional rezistent ndaj temperaturës mund të vazhdojë të punojë në një mjedis me temperaturë të lartë, dhe mund të shmangë efektivisht dëmtimin e pajisjeve të shkaktuara nga temperatura e lartë, dhe kompania gjithashtu mund të kuptojë me saktësi kostot e menaxhimit të prodhimit.

Filtrat rezistent ndaj temperaturës përdoren kryesisht për të filtruar grimcat e pezulluara në ajër. Një filtër i bërë nga materiale rezistente ndaj temperaturave të larta mund të filtrojë në mënyrë efektive këto lëndë grimcash. Për të përmirësuar përdorimin e këtyre filtrave, çdo lidhje brenda pajisjes trajtohet me ngjitës, për të siguruar cilësinë e filtrimit të ajrit, filtrim të saktë të ajrit

Temperatura e lartë, kapaciteti i madh i pluhurit të grimcave dhe rezistenca ndaj temperaturës së lartë janë avantazhet e filtrave rezistent ndaj temperaturës. Instalimi dhe përdorimi i këtyre filtrave janë shumë fleksibël. Dizajni i vulës me presion negativ mund të zgjidhë probleme të ndryshme të pastrimit të ajrit. Të gjithë duhet të zgjedhin me kujdes filtrin për të siguruar efektin e filtrit.