EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

home>Lajme>Industry News

Cilat janë të dhënat referuese për mënyrën e zgjedhjes së filtrave industrialë

Time: 2021-07-28

Në vitet e fundit, me zhvillimin e bio-industrisë, pajisjet e filtrimit dhe ndarjes gjithashtu janë përmirësuar ndjeshëm, dhe po lëviz drejt zhvillimit në shkallë të gjerë dhe të automatizuar. Shfaqja dhe zhvillimi i pajisjeve të reja të filtrimit dhe ndarjes gjithashtu ka pësuar ndryshime të reja. Diskutoi parimin e përzgjedhjes dhe zgjedhjen e pajisjeve të pajisjeve të filtrimit dhe ndarjes dhe priti prirjen e zhvillimit të saj. Pra, cilat të dhëna referimi ekzistojnë për mënyrën e zgjedhjes së një filtri industrial? Shumë njerëz nuk e kanë të qartë këtë, dhe unë do ta shtjelloj atë më poshtë.

Me zhvillimin e mëtejshëm të industrisë së mbrojtjes së mjedisit, njerëzit kanë kërkesa më të larta dhe më të larta për teknologjinë e trajtimit të ujit, baltën, llaçin dhe teknologjitë e tjera të filtrimit, dhe kërkesa për filtra industriale po rritet gjithashtu. Prandaj, përzgjedhja e filtrave industrial është në disa industri. Ndërmarrjet janë veçanërisht të rëndësishme. Si ndërmarrje, ka disa reshje teknike. Midis tyre,

Pika më e rëndësishme në përzgjedhjen e filtrave industrial është plotësimi i kërkesave të klientit, plotësimi i nevojave të klientit, përmbushja e akumulimit teknik të klientit dhe avantazhet e furnizuesit. Këto detyra zakonisht bëhen nga prodhuesit e filtrave industrialë. , Por shpesh çmimi do të jetë i kufizuar, jo vetëm për t'u ofruar klientëve zgjidhje industriale të përzgjedhjes së filtrave, zgjidhje për shqyrtimin e produkteve, por edhe për të hapur procesin e prokurimit për ju. Mund të thuhet se akumulimi i teknologjisë dhe avantazhet e furnizuesit janë të mjaftueshme për t'ju ofruar zgjidhjen më të mirë Zgjidhjet për të përmbushur nevojat tuaja individuale

Filtër industrial me strukturë të pajisjes së përgjithshme: Përbëhet nga një zorrë, një element filtri me shumë elementë, një pajisje për shpëlarje mbrapa, një kuti elektrike të kontrollit, një zvogëlues, një valvul elektrik, një kontrollues i presionit diferencial, etj. Ndarja tërthore në guaskë ndan zgavrën e saj të brendshme në zgavrat e sipërme dhe të poshtme, Ekzistojnë shumë elementë filtri në zgavrën e sipërme për të përdorur plotësisht hapësirën e filtrimit dhe tregojnë se madhësia e filtrit industrial zvogëlohet. Zgavra e poshtme është e pajisur me një gotë thithëse të larjes së pasme.

Gjatë procesit të punës së filtrit industrial, lëngu i turbullt hyn në zgavrën e poshtme të filtrit përmes hyrjes, dhe pastaj hyn në zgavrën e brendshme të filtrit përmes vrimave të ndarjes. Pjesa e hendekut të elementit ultra-filtër të papastërtisë përgjohet, dhe lëngu neto kalon nëpër boshllëk për të arritur në zgavrën e sipërme, dhe më në fund transportohet nga dalja. Filtri industrial është një nga shumë filtrat dhe përdoret gjerësisht në metalurgji, industri kimike, naftë, prodhim letrash, mjekësi, ushqim, miniera dhe energji elektrike. , Furnizimi me ujë urban dhe fusha të tjera. Të tilla si ujërat e zeza industriale, filtrimi i ujit në qarkullim, rigjenerimi i emulsionit, trajtimi i filtrimit të vajrave të mbetjeve, sistemi i ujit të furrës së shpërthimit të sistemit të ujit të shkritoreve në industrinë metalurgjike, sistemi i shkrirjes së ujit me presion të lartë me kodër të nxehtë, etj. pajisje automatike e filtrimit