EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

home>Lajme>Industry News

Cilat janë karakteristikat e filtrit primar dhe si ta pastroni dhe mirëmbani atë çdo ditë

Time: 2021-07-22

Filtri i efektit parësor nuk është i panjohur në jetë. Përdoret kryesisht për filtrimin parësor të sistemit të ajrit të kondicionuar. Mund të filtrojë në mënyrë efektive pluhurin dhe erën në ajër. Filtri i efektit parësor mund të ndahet në një filtër parësor të pllakës dhe një filtër parësor të palosshëm sipas stileve të ndryshme. Ekzistojnë tre lloje të filtrave dhe filtrave kryesorë të tipit qese. Stile të ndryshme të filtrave parësorë kanë performanca të ndryshme.

Para së gjithash, le të kuptojmë se cilat janë karakteristikat e filtrit parësor? Para së gjithash, çmimi i filtrit parësor është relativisht i ulët, dhe performanca e kostos është më e lartë. Pothuajse të gjitha mjediset e zyrave ose shtëpive janë të pandashme nga filtri kryesor, kështu që është i popullarizuar në publik Mirësevini, së dyti, filtri me efikasitet të parë gjithashtu ka një veçori të rëndësishme që është kapaciteti i madh i mbajtjes së pluhurit, efikasiteti i lartë i filtrimit dhe koha e gjatë e funksionimit. Mund të vazhdojë për një kohë të gjatë për të siguruar performancë të qëndrueshme të filtrimit, dhe filtri me efikasitet fillestar nuk ka kërkesa shumë të larta për mjedisin e instalimit. , Vetë produkti zë një zonë të vogël dhe mund të përshtatet në një sërë ambientesh instalimi, duke kursyer shumë përdorimin e hapësirës. Filtri fillestar është i lehtë për tu përdorur. Në rrethana normale, mund ta kuptoni plotësisht metodën e përdorimit pas një ose dy operacioneve. Mirëmbajtja e filtrit parësor është shumë e përshtatshme dhe e lehtë për tu pastruar, ka një jetë të gjatë shërbimi dhe ka një reputacion të mirë në treg. Kur blini një filtër fillestar, duhet të dini më shumë për të dhe do të jetë më e sigurt të zgjidhni një produkt me kosto efektive.

Pra, si duhet pastruar dhe mirëmbajtur filtri parësor gjatë përdorimit të përditshëm? Në rrethana normale, filtri parësor duhet të zëvendësohet çdo gjashtë muaj dhe pastërtia duhet të kontrollohet çdo dy muaj. Kur pastroni filtrin parësor Në këtë kohë, së pari hiqni filtrin parësor sipas metodës së saktë.

Kur nuk ka shumë pluhur, mund ta shpëlani me ujë. Nëse ka shumë pluhur, mund të përdorni pajisje profesionale për ta hequr atë. Pas pastrimit, vendosni filtrin kryesor në një vend të freskët dhe thajeni. Pasi filtri primar të jetë tharë plotësisht, instalojeni sipas metodës së saktë. Pas përfundimit, shtypni dhe mbani butonin e rivendosjes së sinjalit të filtrit në tastierën e kontrollit, standardi i pastrimit do të zhduket, duke treguar që pastrimi ka arritur pastërtinë dhe filtri parësor mund të përdoret normalisht për të hequr në mënyrë efektive substancat e dëmshme në ajër dhe për të përmirësuar pastërtia e ajrit. Ajo ka ndërtuar një kështjellë të sigurt për shëndetin e njerëzve. Filtri kryesor e bën prodhimin më efikas, e bën jetën më të shëndetshme dhe jep një kontribut të caktuar në mbrojtjen e mjedisit. Në ditët e sotme, pozicioni i tregut të filtrit kryesor po rritet vazhdimisht, dhe perspektiva e zhvillimit është shumë e mirë.