EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

home>Lajme>Industry News

Cilat janë karakteristikat dhe përdorimet e Filtrit të Ajrit me temperaturë të lartë dhe efikasitet të lartë?

Time: 2011-05-14

Cilat janë karakteristikat dhe përdorimet e Filtrit të Ajrit me temperaturë të lartë dhe efikasitet të lartë?
Temperatura e lartë dhe efikasiteti i lartë Filtri i ajrit është produkti ynë kryesor, krahasuar me filtrat e tjerë, efekti i tij i filtrit është shumë i mirë dhe mund të përdoret në ambient me temperaturë të lartë. Pra, cilat janë karakteristikat e këtij Filtri të Ajrit me temperaturë të lartë dhe efikasitet të lartë, ku mund të përdoret për ta riparuar atë?
Së pari, karakteristikat e Filtrit të Ajrit të temperaturës së lartë dhe efikasitetit të lartë:
1, Filtër ajri me temperaturë të lartë dhe efikasitet të lartë me letër filtri me fibra qelqi ultra të imët për filtër, për të kompensuar letrën, letër alumini dhe materiale të tjera të palosura për ndarjen, vulën e re të sealantit poliuretani, fletë të galvanizuar, pllakë çeliku inox, kornizë aliazh alumini
2, temperatura e lartë dhe efikasiteti i lartë Filtri i ajrit kornizë çeliku inox mund të rrisë forcën e përgjithshme të filtrit, bordi i fletës së aluminit mund të mbrojë letrën filtruese, të zvogëlojë rezistencën e erës, si dhe hapësirën e letrës së filtrit të filtrit të qelqit të rritur sipërfaqen e filtrit, kështu që ka kapacitet pluhuri, Rezistenca është e vogël dhe efikasiteti i filtrit është shumë i lartë.
3, temperatura e lartë dhe efikasiteti i lartë Filtri i ajrit sealant mund të jetë 250 gradë Celsius mjedis në përdorimin afatgjatë, nuk do të prodhojë rrjedhje.
4, temperatura e lartë dhe efikasiteti i lartë Filtri i ajrit mund të përballojë temperaturën e lartë të menjëhershme deri në 350 gradë Celsius, temperaturë konstante deri në 250 gradë, rezistencë ndaj temperaturës së lartë, performanca është shumë e besueshme.
Së dyti, përdorimi i temperaturës së lartë dhe efikasitetit të lartë të Filtrit të Ajrit:
Meqenëse efikasiteti i filtrimit të filtrit të ajrit me temperaturë të lartë dhe efikasitet të lartë, rezistenca ndaj temperaturës së lartë është e mirë, kështu që përdor një gamë të gjerë, janë:
1, temperaturë të lartë dhe efikasitet të lartë Filtri i ajrit që përdoret zakonisht në terminalet e sistemit të ajrit të kondicionuar dhe ventilimit, ose furrë me ajër të nxehtë, furrë, furrë super të pastër;
2, temperatura e lartë dhe efikasiteti i lartë Filtri i ajrit përdoret gjithashtu për hapësirën ajrore, elektronikën, gjysmëpërçuesit, optoelektronikën, lentet dhe industritë e tjera të prodhimit në pastërtinë ultra të rastit;
3, temperatura e lartë dhe efikasiteti i lartë Filtri i ajrit përdoret gjithashtu për biofarmaceutikë, pllaka qarku, përpunim ushqimi dhe pajisje të tjera pastrimi në fund të temperaturës është relativisht e lartë, dhe kërkesat e pastërtisë së lartë.
Së treti, temperatura e lartë dhe efikasiteti i lartë Filtri i ajrit si mirëmbajtja dhe mirëmbajtja
1, kur temperatura e lartë dhe efikasiteti i lartë Filtri i ajrit përdoret për disa kohë, nëse pluhuri brenda do të jetë më shumë, rezistenca e erës është relativisht e madhe, gjë që kërkon që filtri i brendshëm të pastrohet ose zëvendësohet.
2, në përdorimin e temperaturës së lartë dhe efikasitetit të lartë Filter ajri në proces, duhet të jetë rregullisht në hundë të shpejtësisë së erës për të kontrolluar, nëse nuk plotësojnë kërkesat për të zëvendësuar filtrin.
3, të zëvendësojë filtrin e temperaturës së lartë dhe efikasitetit të lartë për të qenë të kujdesshëm, nuk mund të dëmtojë kufirin dhe filtrin.
Ndikoni në arsyet e jetës së Filtrit të Ajrit, përveç avantazheve dhe disavantazheve të filtrit, ekzistojnë dy arsye:
Së pari, materiali i filtrit në zonën e filtrit është shumë i vogël ose kapaciteti i njësisë së kapacitetit të pluhurit është shumë i vogël;
Së dyti, efikasiteti i filtrit të para-filtrit është i ulët.
Për arsyen e parë, përdorimi i zonës së madhe të filtrit zgjat ndjeshëm jetën e shërbimit, është më mirë të merret parasysh kjo kur projekti, projekti përfundon pas transformimit të sistemit për të zgjatur jetën e sistemit në telashe .
Për arsyen e dytë, mund të rregulloni efikasitetin e filtrit të Filtrit të Ajrit, pluhurin në para-filtrin jashtë filtrit. Për shembull, fundi i filtrit është F7, përdorimi i para-filtrit G4 kur fundi i jetës së filtrit është 3 muaj; kaloni në filtrin para-F5 pas përfundimit të jetës së filtrit zgjatur në gjashtë muaj. Në dhomën e pastër, vlera e fundit të filtrit me efikasitet të lartë nuk është e lartë, por rreziku i zëvendësimit të filtrit dhe pjesës së sipërme do të jetë i lartë dhe zëvendësimi i filtrit paraprak pa ndalur, kështu që pronarët me përvojë do të përqendrohen në para dhe para në filtrin paraprak Në pajisje.