EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

home>Lajme>Industry News

Cilat janë filtri i ajrit me filtrin e ajrit?

Time: 2021-03-01

Siç e dimë të gjithë, Filtri i Ajrit duhet të jetë i pajisur me Filtër Ajri, pa lidhje kanali, gazi me pluhur nuk është në gjendje të hyjë në Filtrin e Ajrit, domethënë, për sa kohë që kanali nuk mund të jetë në gjendje të sigurojë që pluhuri të hyjë në Ajër Filtro OK
Xiaobian shpesh hasin disa klientë, ata janë vetëm për Filtri i ajrit nuk është rrjedhja e ajrit, pluhuri i pluhurit mund të transportohet në Filtrin e Ajrit në linjë, por pajisjet në përdorim pas një periudhe kohe, efekti u përkeqësua ngadalë në pajisjet përfundimtare Funksionet themelore janë të humbur, në fakt, kjo është e gabuar, Xiaobian më poshtë për të ndarë me ju nën filtrin e ajrit me tub ajri kur vëmendja.

Filtri i ajrit në filtrin e ajrit kur duhet t'i kushtoni vëmendje katër pyetjeve të mëposhtme:
1, nëse kanali është i mbyllur.
2, madhësia e diametrit të kanalit.
3, sipas parimit të instalimit të tubit të erës.
4, pluhuri i pluhurit në kanal është çfarë lloj pluhuri.

Cilat janë parimet që duhet të ndjekim për të zgjedhur ose gjykuar? Xiaobian të përgjigjet
1, performanca nënshkrimin e kanalit duhet të jetë e përsosur, nëse kanali nuk mund të vuloset, në procesin e transportimit të gazit pluhur do të jetë humbja e rrjedhës së ajrit, efekti i thithjes do të dobësohet.
2, zgjedhja e madhësisë së diametrit të kanalit Ne bazohemi në shpejtësinë e rrjedhës dhe shpejtësinë e rrjedhës brenda tubacionit, kur zgjidhet Filtri i Ajrit, vëllimi i ajrit është në thelb konstant, por shkalla e rrjedhës së zgjedhjes varet nga lloji i Pluhuri për të gjykuar, nëse pluhuri është relativisht i lehtë, Shkalla e rrjedhës mund të jetë relativisht e ngadaltë, nëse madhësia e grimcave të pluhurit, se madhësia, atëherë shkalla e rrjedhës duhet të jetë më e shpejtë, për të siguruar që pluhuri nuk është reshje në kanal.
3, instalimi i kanalit ne kemi instaluar parimi kryesor është të bëj drejt, duhet të bëj të mëdha. Sipas skenës, kanali për aq sa është e mundur ka nevojë për tub të drejtë, në mënyrë që të shmanget humbja e presionit të erës, në rastin e bërrylit të pashmangshëm, duhet të përkulni bërrylin për të bërë pak më të madh, për të minimizuar humbjen e presionit të erës .

Industria e mbrojtjes së mjedisit ka një gamë të gjerë të pajisjeve, Filtri i ajrit, filtri i ajrit filtër, filtri i ajrit nga shakullina, filtri i ajrit të ujit dhe kështu me radhë. Këta Filtra Ajri secili kanë avantazhet e veta, askush nuk ka asnjë mënyrë për t'i zëvendësuar plotësisht, dhe sot ne përqendrohemi në ato kushte që nuk janë të përshtatshme për instalimin e Filtrave të Ajrit.

Duke folur për Filtrat e Ajrit, unë besoj se edhe industria e mbrojtjes së mjedisit nuk i kupton njerëzit që dinë që analiza e mëposhtme e disa kushteve është më e frikshmja:
E para, Marsi, tregu aktual, pa marrë parasysh se çfarë materiali i qeses së pluhurit, zjarri do të digjet, disa rezistencë ndaj qeses retarduese të flakës nuk mund të përhapen, por hasën Marsin, digjen një vrimë ose nuk mund të shmangen
E dyta, së bashku me Marsin, është faktori i temperaturës. Temperatura e industrisë së bojlerit është aq e vogël sa 100 gradë, duke arritur më shumë se 1000 gradë, por çanta jonë e pluhurit nuk është në gjendje të përshtatet, ne thjesht klasifikohemi si qese poliesteri (temperatura <120 gradë), qese me temperaturë të lartë (temperatura <280 gradë ), 280 gradë nën llogarinë bazë të tregut përbënin 95% të pajisjeve. Ka disa qese me fibra metalike që mund të përballojnë temperatura më të larta, por kostoja është shumë e lartë, mos u zgjatni.
E treta, lagështia dhe vaji, i cili është shkaktuar nga qese për të bllokuar arsyen më themelore, vetëm sasia është mjaft e madhe, çdo qese nuk është aq e sigurt, e sigurt për të bllokuar, kështu që uji dhe vaji nuk duhet të jenë shumë.
Së katërti, gazi i shkarkimit, Filtri i ajrit, edhe pse i popullarizuar gjerësisht, por ai gjithashtu ka kufizimet e veta, ai vetëm mund të pluhur, shter kjo nuk mund të hiqet, sidomos emisionet korrozive, por edhe e lehtë për të qese korrozioni, Plakja e përshpejtuar.