EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

home>Lajme>Industry News

Klasifikimi i filtrave të ajrit të kolektorit të pluhurit dhe si të zgjidhni filtrat e ajrit të kolektorit të pluhurit

Time: 2021-07-14

Filtri i ajrit i kolektorit të pluhurit mund të ndajë në mënyrë efektive pluhurin në gazin e tymit. Përdoret përgjithësisht në kaldaja dhe pajisjet e prodhimit industrial për të zvogëluar në mënyrë efektive ndotjen e ajrit dhe për të dhënë një kontribut në mbrojtjen e mjedisit. Filtri i ajrit të pluhurit ka performanca të ndryshme. Klasifikimi, dhe çmimi i tregut, funksionimi dhe funksionimi i filtrave të heqjes së pluhurit me performancë të ndryshme janë të ndryshme

Filtrat e ajrit të mbledhësit të pluhurit përfshijnë sa vijon:

1. Qese filtri ajri

Filtri i filtrit të ajrit të qeseve ka një shkallë të lartë filtrimi dhe mund të ndajë pluhurin në gazin e tymit në një gamë të madhe. Ka një kohë të gjatë funksionimi dhe performancë të qëndrueshme. Filtri i filtrit të ajrit të qeseve përdoret kryesisht për të ndarë grimcat e mëdha të pluhurit në gazrat e shkarkimit industrial, të tilla si metalurgjia dhe duhani. , Heqja e pluhurit të bojlerit, etj.

2. Filtri i vetëm për mbledhjen e pluhurit

Filtri i vetëm i grumbullimit të pluhurit mund të ndajë në mënyrë efektive pluhurin, por kapaciteti i heqjes së pluhurit është relativisht i ulët dhe është përgjithësisht i përshtatshëm për vendet industriale që nuk kërkojnë kapacitet të lartë të heqjes së pluhurit.

3 Filtri i ajrit të kolektorit të pluhurit të desulfurizimit

Filtri i ajrit i grumbulluesit të pluhurit të squfurit përdoret kryesisht për të rritur sipërfaqen e kontaktit të gazit të gripit dhe zgjidhjen ujore për të promovuar shpërbërjen e gazit të gripit dhe ujit të spërkatjes, duke arritur kështu efektin e heqjes së pluhurit. Filtrat e ajrit të grumbullimit të pluhurit të desulfurizimit janë përgjithësisht të përshtatshëm për materiale ndërtimi ose shkritore dhe fusha të tjera, dhe performanca e filtrimit është gjithashtu shumë e qëndrueshme. Ka shumë lloje të filtrave të ajrit për mbledhjen e pluhurit në treg. Si duhet të zgjedhin klientët? Pluhuri luan një rol shumë të rëndësishëm në analizën e performancës së filtrave të ajrit të kolektorit të pluhurit. Prandaj, kur zgjedhim një filtër ajri të mbledhësit të pluhurit, së pari duhet të mësojmë me saktësi shpërndarjen e pluhurit dhe të zgjedhim filtrat e ajrit të grumbulluesit të pluhurit me madhësi të ndryshme të grimcave sipas karakteristikave të ndryshme të pluhurit, në mënyrë që të sigurojmë në mënyrë efektive efikasitetin më të lartë të filtrimit. Së dyti, ju duhet të keni një kuptim të caktuar të prodhuesit të filtrit të ajrit të grumbulluesit të pluhurit, mund të merrni parasysh nga shkalla e zhvillimit, qëndrimi i shërbimit, reputacioni i tregut dhe shumë aspekte të tjera. Blini përreth dhe krahasoni prodhues të ndryshëm për të zgjedhur një filtër më kosto-efektiv për heqjen e pluhurit. Në rrethana normale, filtrat e ajrit për grumbullimin e pluhurit të markës janë relativisht të besueshëm. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për cilësinë e produktit ose mirëmbajtjen pas shitjes, filtrat e ajrit të kolektorit të pluhurit të markës janë shumë të garantuara. Rekomandohet të zgjidhni filtrat e markës në vend që të ndiqni komoditetin, në mënyrë që të mos shkaktoni telashe të përdorimit të mëvonshëm

Roli i filtrave të ajrit të mbledhjes së pluhurit në prodhim është shumë i madh, dhe filtrimi efektiv i pluhurit në ajër gjithashtu siguron prodhimin e rregullt të ndërmarrjeve dhe kontribuon në kauzën e mbrojtjes së mjedisit. Në ditët e sotme, njohja e filtrave të ajrit të mbledhësit të pluhurit në treg vazhdon të rritet, dhe perspektivat e zhvillimit të industrisë janë shumë të mira. Në të njëjtën kohë, heqja e pluhurit

Prodhuesit e filtrave gjithashtu po kryejnë vazhdimisht inovacione teknologjike, duke u përpjekur t'u ofrojnë konsumatorëve shërbime më të mira