EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

home>Lajme>Industry News

Karakteristikat e një filtri të temperaturës së lartë

Time: 2021-08-09

Ka shumë lloje të filtrave në treg, dhe filtrat e zakonshëm përdoren kryesisht në shtëpi. Për mjedisin e punës me faktorë të temperaturës së lartë, filtrat e zakonshëm nuk mund të plotësojnë fare kërkesat e filtrimit. Faktorët e temperaturës së lartë në mjedisin e punës rrisin drejtpërdrejt ngarkesën e pajisjeve, dhe jeta e shërbimit dhe cilësia e pajisjeve nuk mund të garantohen. A e njihni filtrin e temperaturës së lartë? Pajisja përdoret kryesisht në laboratorë, fabrika farmaceutike dhe mjedise tuneli me temperaturë të lartë. Karakteristikat e rezistencës ndaj temperaturës së lartë të kësaj pajisje filtri mund të plotësojnë kërkesat e këtyre mjediseve të punës me temperaturë të lartë.

Çdo filtër rezistent ndaj temperaturave të larta ka karakteristikat e veta të përdorimit. Pajisjet e zakonshme të filtrimit ndahen në dy lloje sipas efikasitetit të punës. Filtrat kryesorë dhe me efikasitet të lartë janë klasifikimet kryesore. Lidhja me efikasitet të mesëm është ndryshimi kryesor midis dy pajisjeve të filtrimit. Elementi i brendshëm i filtrit të filtrit me temperaturë të lartë është bërë nga fibra qelqi me cilësi të lartë ose materiale sintetike me fibra qelqi, të cilat mund të sigurojnë saktësinë e filtrit. Me zgjerimin e fushës së përdorimit të këtij lloji filtri, numri i prodhuesve të filtrave në treg vazhdon të rritet, gjë që padyshim rrit drejtpërdrejt vështirësinë e përzgjedhjes së përdoruesit. Miqtë që janë të njohur me industrinë e filtrave e dinë që Heyi është një prodhues shumë profesionist i filtrave. , Ka shumë lloje të filtrave të prodhuar këtu, dhe çdo përdorues mund të gjejë një pajisje të përshtatshme filtri këtu.

Rezistenca ndaj temperaturës së lartë është karakteristikë e filtrave rezistent ndaj temperaturave të larta. Qëndrueshmëria e temperaturës së lartë të filtrave profesionistë mund të arrijë 350 gradë. Filtri mund të vazhdojë të punojë në mjedise me temperaturë të lartë pa probleme të tilla ose të tilla përdorimi. Filtra të zakonshëm rezistent ndaj temperaturave të larta Filtri ndahet në tre lloje: të palosshëm të sheshtë dhe HTR. Ju mund të zgjidhni pajisjet e duhura të filtrimit sipas kërkesave aktuale të filtrimit dhe mjedisit të filtrimit. Përveç kësaj, qëndrueshmëria është gjithashtu një avantazh i madh i këtij filtri. Madeshtë bërë nga fibra qelqi shumë të holla. Elementi i filtrit mund të garantojë efektin e filtrimit. Për të zgjatur jetën e shërbimit të këtyre pajisjeve të filtrimit, pjesët e tjera të pajisjeve ndahen me pllaka të letrës së aluminit, e cila mbron elementin e filtrit në një masë të caktuar, dhe rreziqet e mundshme në procesin e përdorimit gjithashtu mund të kontrollohen.

Siç e dimë të gjithë, ka shumë modele të filtrave rezistent ndaj temperaturave të larta. Sipas materialeve të ndryshme dhe elementeve të filtrit të pajisjeve, ekzistojnë klasifikime të ndryshme të pajisjeve të filtrit. Ata filtra me model të elementit të filtrit të dyanshëm përdoren kryesisht për filtrim në mjedise me volum të lartë ajri. Ky lloj filtri ka një zonë të madhe filtri dhe mund të përdoret për një kohë të gjatë.

Filtri rezistent ndaj temperaturave të larta është shumë i përshtatshëm për mjedis me temperaturë të lartë dhe mjedis të pastër. Për t'u përshtatur më mirë me mjedisin e punës me temperaturë të lartë, çdo filtër rezistent ndaj temperaturave të larta kërkohet të ketë forcë të mjaftueshme mekanike, dhe cilësia e filtrit do të jetë më e qëndrueshme.