EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

home>Lajme>Industry News

Karakteristikat e një filtri të temperaturës së lartë

Time: 2021-07-29

Ka shumë lloje të filtrave në treg, dhe filtrat e zakonshëm përdoren kryesisht në shtëpi. Për mjedisin e punës me faktorë të temperaturës së lartë, filtrat e zakonshëm nuk mund të plotësojnë fare kërkesat e filtrimit. Faktorët e temperaturës së lartë në mjedisin e punës rrisin drejtpërdrejt ngarkesën e pajisjeve, dhe jeta e shërbimit dhe cilësia e pajisjeve nuk mund të garantohen.

A është një filtër i ngrohtë? Ky filtër përdoret kryesisht në laboratorë, fabrika farmaceutike dhe mjedise tuneli me temperaturë të lartë. Karakteristikat e rezistencës ndaj temperaturës së lartë të kësaj pajisje filtri mund të plotësojnë kërkesat e përdorimit të këtyre mjediseve të punës me temperaturë të lartë. Me rritjen e llojeve të filtrave rezistent ndaj temperaturave të larta, përdorimi i filtrave me temperaturë të lartë është bërë gjithnjë e më i gjerë.

Çdo filtër rezistent ndaj temperaturave të larta ka karakteristikat e veta të përdorimit. Pajisjet e zakonshme të filtrimit ndahen në dy lloje sipas efikasitetit të punës. Filtrat kryesorë dhe me efikasitet të lartë janë kategoritë kryesore, dhe lidhja me efikasitet të mesëm është ndryshimi kryesor midis dy pajisjeve të filtrimit. Elementi i brendshëm i filtrit të të gjithë filtrave rezistent ndaj temperaturës së lartë është bërë nga fibra qelqi me cilësi të lartë ose materiale sintetike me fibra qelqi, të cilat mund të sigurojnë saktësinë e filtrit. Me zgjerimin e përdorimit të këtij lloji filtri, numri i prodhuesve të filtrave në treg vazhdon të rritet, gjë që padyshim rrit drejtpërdrejt vështirësinë e përzgjedhjes së përdoruesve. Miqtë që janë të njohur me industrinë e filtrave e dinë që Heyi është një filtër shumë profesional.

Prodhuesit, ka shumë lloje të filtrave të prodhuar këtu, dhe çdo përdorues mund të gjejë pajisjet e duhura të filtrit këtu. Rezistenca ndaj temperaturës së lartë është karakteristikë e filtrave me temperaturë të lartë. Toleranca e temperaturës së lartë të filtrave profesionistë mund të arrijë në treqind e pesëdhjetë gradë. , Filtri mund të vazhdojë të punojë në një mjedis me temperaturë të lartë dhe nuk do të ketë probleme të tilla ose të tilla përdorimi. Filtrat e zakonshëm rezistent ndaj temperaturave të larta ndahen në tre lloje: lloji i sheshtë, lloji i palosshëm dhe HTR. Ju mund të zgjidhni atë të përshtatshëm sipas kërkesave aktuale të filtrimit dhe mjedisit të filtrimit. Përveç kësaj, qëndrueshmëria është gjithashtu një avantazh i madh i këtij filtri. Elementi i filtrit i bërë nga fibra qelqi shumë të holla mund të sigurojë efektin e filtrimit. Për të zgjatur jetën e shërbimit të këtyre pajisjeve të filtrimit, pjesët e tjera brenda pajisjes ndahen me pllaka prej alumini, të cilat mbrojnë elementin e filtrit në një masë të caktuar. Rreziqet e mundshme gjatë përdorimit gjithashtu mund të kontrollohen. Ka shumë, sipas materialeve të ndryshme dhe elementeve të filtrit të pajisjeve, ka klasifikime të ndryshme të pajisjeve të filtrit. Ata filtra me dizajn të elementit të filtrit të dyanshëm përdoren kryesisht për filtrim në një mjedis me vëllim të madh ajri. Ky lloj filtri ka një zonë të madhe elementi filtri dhe mund të filtrohet për një kohë të gjatë. Filtri i temperaturës së lartë është shumë i përshtatshëm për mjedis me temperaturë të lartë dhe mjedis të pastër. Për t'u përshtatur më mirë me mjedisin e punës me temperaturë të lartë, çdo filtër rezistent ndaj temperaturave të larta kërkohet të ketë mjaftueshëm Forca mekanike të filtrit, cilësia e filtrit do të jetë më e qëndrueshme