EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

home>Lajme>Industry News

Shkëmbimi i informacionit për mirëmbajtjen e pajisjeve të filtrit të ajrit me efikasitet të lartë

Time: 2021-08-16

Filtri i ajrit me efikasitet të lartë është një pajisje e përdorur gjerësisht në industritë moderne. Me përmirësimin e kërkesave të njerëzve për cilësinë e ajrit dhe kërkesat e larta të disa mjediseve të përpunimit për cilësinë e ajrit të prodhimit, roli i kësaj pajisje po bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm. Sidoqoftë, shumë Në procesin e përdorimit, përdoruesit nuk i kushtuan vëmendje mirëmbajtjes dhe mirëmbajtjes së pajisjeve, gjë që çoi në plakjen e shpejtë të pajisjeve dhe zvogëlimin e efektit të filtrimit. Prandaj, ne duhet t'i kushtojmë vëmendje mirëmbajtjes së pajisjeve. Tjetra, ne do t'ju prezantojmë me ajrin me efikasitet të lartë. Informacioni i mirëmbajtjes së filtrit, përmes prezantimit tonë, shpresoj që të gjithë mund të fitojnë diçka.

Gjatë përdorimit të filtrit të ajrit me efikasitet të lartë, ekrani i filtrit luan rolin më të rëndësishëm brenda, dhe pasi ekrani i filtrit të përdoret për një periudhë kohe, do të ketë një sasi të caktuar të grumbullimit të pluhurit. Nëse filtri është i bllokuar, efekti i filtrit mund të jetë i rëndë, dhe vrima e filtrit mund të bllokohet plotësisht, dhe pajisjet nuk mund të përdoren më. Prandaj, në këtë drejtim, ne ju rekomandojmë që të bëni një punë të mirë për pastrimin e rregullt të filtrit. Bestshtë mirë që të pajiseni me mjete të veçanta pastrimi dhe agjentë pastrimi. Stafi mund ta pastrojë më mirë filtrin pa i shkaktuar dëme.

Në procesin e përdorimit, shumë përdorues mund të jenë lakmitarë dhe përdorin drejtpërdrejt disa agjentë pastrimi me aftësi të forta yndyruese dhe dekontaminimi për të pastruar, të cilat mund të shkaktojnë gërryerje të filtrit, i cili nuk është i favorshëm për jetën e tij të shërbimit. Për më tepër, i mprehtë Mjeti është larë, është e lehtë të shkaktohet deformimi i vrimës së filtrit. Per keta

Të gjithë duhet të shmangin çështjet dhe të mos hyjnë në keqkuptime.

Për çdo lidhje të filtrit të ajrit me efikasitet të lartë, gjithmonë kontrolloni. Pse? Kutia e grumbulluesit të brendshëm të pluhurit ka shumë nyje ose porte vëzhgimi. Këto vende janë të mbyllura butë. Nëse vulosja nuk është e mirë, atëherë do të ketë rrjedhje ajri gjatë përdorimit, gjë që do të ndikojë në efektin e filtrimit. Prandaj, ne ndërtojmë

Rekomandohet që gjithmonë të vëzhgoni nëse ka ndonjë rrjedhje ajri kur e përdorni, në mënyrë që të mos ndikojë në prodhimin.

Për ruajtjen e filtrave të ajrit me efikasitet të lartë, ekziston gjithashtu një shkallë e caktuar e veçantisë. Shumë përdorues përdorin pajisje, të cilat mund të ndahen në faza. Kur nuk janë të nevojshme, ata mund t'i vendosin pajisjet rastësisht në një qoshe, duke e lejuar atë të grumbullojë pluhur, lagështi, etj., Dhe të marrin parasysh mirëmbajtjen. Përdorimi i pajisjeve është shumë i pafavorshëm. Prandaj, të gjithë duhet t'i kushtojnë vëmendje që është mirë të vendosni një qese pluhuri në shtresën e jashtme dhe t'i vendosni pajisjet në një mjedis të thatë dhe të ajrosur për të siguruar që nuk do të ketë probleme në ruajtje. Sa më sipër është informacioni që ju kemi sjellë në lidhje me mirëmbajtjen e filtrave të ajrit me efikasitet të lartë. Shpresoj se ju mund t'i kushtoni më shumë vëmendje këtyre çështjeve.