EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

home>Lajme>Industry News

Si të zgjidhni makinerinë e duhur për filtrin e ajrit hepa, makinën për qese filtri xhepi?

Time: 2019-05-17

1. ndalesa e parë është Hangzhou, wow, fabrika duket mirë, shumë makina nën parapërgatitje, fabrika nuk është e madhe, por është në rregull, punëtorët atje bëjnë punën. Pastaj klienti shtron pyetjen e parë:

1. duam ta provojmë këtë makinë? Unë pashë shumë makina për filtrin e ajrit, por kryesisht për të bërë filtrin e ajrit të makinave, jo duke u përqëndruar në bërjen e filtrit hepa, ne duam të shohim gjendjen e saktë të makinës së filtrit të ajrit hepa. Por, shumë furnizues makinerish në Kinë nuk kishin makina të tilla. Atëherë klienti ndihet shumë i zhgënjyer, kjo nuk është mënyra, ai dëshiron që ai thjesht të dëshirojë të shohë gjendjen e funksionimit të makinës.

Pas kësaj, i thashë klientit tim dhe i thashë, ok, unë të sjell në fabrikën time që të shikosh të gjithë gjendjen e filtrit të ajrit, atëherë do t'i dish të gjitha.

Pas 2 orësh të tjera ngarje, atëherë ne jemi tashmë në fabrikë.

Uau, e shoh që klienti ndihet shumë mirë dhe kontrollo gjithçka në detaje. Fabrika jonë ka makina pleating, filtër xhepi makina, makina inspektimit dhe kështu bir. Ai ndien makinerinë e duhur përpara.

Pastaj më tha, është mënyra e duhur që unë të zgjedh makinerinë.

Pastaj i rendis të gjitha makineritë që i duhen, ai më pyeti PI dhe kohën e dorëzimit.

Pastaj udhëtimi gjatë, konsumatori i lumtur dhe unë jam i lumtur.

Në një verë, për makinerinë, fabrika e prodhimit është mënyra e duhur që konsumatori të zgjedhë, jo ta sjellë te prodhuesi i makinerisë, kryesisht po humbet kohë :).

Faleminderit për leximin tuaj, mirë se erdhët në faqen tonë të internetit: www.airfiltech.com

Ka shumë furnitorë në Kinë për makinerinë e filtrit të ajrit.