EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

home>Lajme>Industry News

Si e përmirëson cilësinë e ajrit filtri i ajrit? Çfarë duhet t'i kushtoj vëmendje kur e përdor?

Time: 2021-07-30

Në një shoqëri moderne, standardet e jetesës së njerëzve janë përmirësuar dhe mjedisi i tyre i jetesës është bërë më i mirë dhe më i mirë, por mjedisi i jetesës së njerëzve është bërë gjithnjë e më i keq. Mjedisi ekologjik i tokës ka qenë një temë shqetësuese vitet e fundit. Për të përmirësuar cilësinë e ajrit, pajisje të ndryshme të teknologjisë së lartë u shfaqën në prodhimin industrial dhe njerëzit

Në jetën time, filtri i ajrit është pajisja e filtrimit të ajrit. Pra, si përmirëson filtri i ajrit cilësinë e ajrit? Çfarë duhet t'i kushtoj vëmendje kur e përdor? Le të shohim hyrjen specifike

Metodat dhe masat paraprake për filtrin e ajrit për të përmirësuar cilësinë e ajrit:

Për të siguruar cilësinë e filtrimit të filtrit të ajrit, zakonisht kërkohet vëmendje e veçantë kur zgjidhni. Zona e filtrit të filtrit të ajrit të zgjedhur nuk mund të jetë e vogël. Nëse është shumë i vogël, jo vetëm që do të ndikojë në efektin e filtrimit, por gjithashtu do të shkurtojë jetën e shërbimit. Sigurisht, kur zgjedh, duhet të vendoset sipas mjedisit të përdorimit.

Nëse vendosni të zgjidhni zonën e filtrit të filtrit të ajrit, nëse cilësia e ajrit të ambientit është relativisht e mirë, atëherë zona e zgjedhur e filtrit nuk ka nevojë të jetë shumë e madhe, thjesht duhet të plotësojë nevojat e përditshme të funksionimit, në mënyrë që jo vetëm që të mund arrin efektin e ajrit të pastër, por gjithashtu kursen në mënyrë efektive koston e përdorimit

Nëse cilësia e ajrit të mjedisit është relativisht e dobët, atëherë kur zgjidhni një filtër ajri, nuk mund të zgjidhni një zonë të vogël filtri, sepse në një mjedis të tillë, ka më shumë pluhur ose substanca të dëmshme. Nëse në një mjedis të tillë Zgjedhja e një filtri me një zonë të vogël filtri padyshim që do të rrisë barrën e filtrit. Jo vetëm që nuk do të arrijë efektin e dëshiruar të filtrimit, por gjithashtu do të shkaktojë dëmtim të shpejtë të filtrit të ajrit.

Prandaj, për të siguruar cilësinë e filtrimit të filtrit të ajrit, duhet të zgjidhni një zonë të madhe filtri, sepse një filtër i tillë mund të përmbajë më shumë substanca të dëmshme ose pluhur, dhe saktësia natyrore e filtrimit është më e mirë, dhe jeta e shërbimit do të zgjatet. Kjo gjithashtu do të kursejë koston e përdorimit.

Sa më sipër është një hyrje e shkurtër në metodat dhe masat paraprake të filtrave të ajrit për të përmirësuar cilësinë e ajrit. Shpresoj t'ju sjell një ndihmë të vogël të dobishme. Filtrat e ajrit mund të përdoren me pajisje të ndryshme filtrimi. Sigurisht, kombinime të ndryshme do të prodhojnë filtrim Efekti dhe mjedisi i aplikimit janë të ndryshëm, kështu që

Kur zgjidhni të përdorni një filtër ajri, duhet të njihni mjedisin tuaj të përdorimit dhe të zgjidhni një prodhues profesionist të filtrave për konfigurim të arsyeshëm