Të gjitha kategoritë

Filtri i lagështuesit

home>Produkte>Filtri i lagështuesit

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614649621421448.jpg

Pjesët e lagështimit të zëvendësimit të përputhshëm me Fillerin e Fitilit të Humidifier

Emri i PjesësFiltër fitili Humidifier për Pjesën e Zëvendësimit Emerson MAF1 MA0950 MA1200 MA1201 MA09500MA12000
Pjesa Nr.BS272
Për të përshtaturPërshtatet me modelet Emerson Moistair: MA0950, MA1200, MA1201, MA09500, MA12000, MA12001,MA12010. (MAF1, MAF-1)
Përshtatet me modelet Kenmore: 14410, 14411, 14906, 15412, 29979, 29980, 29981, 29982,144105, 144106, 144107, 144108, 144115, 144116, 144117, 144118, 154120, 299795,299796C, 299805C, 299810, 299811, 299812C dhe 299825C
Sizes780x200x20mm
Ngjyrae bardhë(Personalizuar)
StrukturatLetër thithëse
Prona të VeçantaNdihmoni në pastrimin e Spërkatjes së Ajrit dhe Ujit
Ambalazh1PC / Kuti(Personalizuar)
Na kontaktoni
Emri i Pjesës Filtër fitili Humidifier për Pjesën e Zëvendësimit Emerson MAF1 MA0950 MA1200 MA1201 MA09500  MA12000
 Pjesa Nr. BS272
 Për të përshtatur Përshtatet me modelet Emerson Moistair: MA0950, MA1200, MA1201, MA09500, MA12000, MA12001,  MA12010. (MAF1, MAF-1)
 Përshtatet me modelet Kenmore: 14410, 14411, 14906, 15412, 29979, 29980, 29981, 29982,  144105, 144106, 144107, 144108, 144115, 144116, 144117, 144118, 154120, 299795,  299796C, 299805C, 299810, 299811, 299812C dhe 299825C
 Sizes 780x200x20mm
 Ngjyra  e bardhë (Personalizuar)
 Strukturat Letër thithëse
 Prona të Veçanta Ndihmoni në pastrimin e Spërkatjes së Ajrit dhe Ujit
 Ambalazh 1PC / Kuti (Personalizuar)

Kategoritë e nxehta