EN
Të gjitha kategoritë

Filtri i lagështuesit

home>Produkte>Filtri i lagështuesit

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1617347736583588.jpg

Filtrat e personalizuar të fitilit të lagështuesit të zi

Na kontaktoni
DETAJET E PRODUKTIT
Emri i Pjesës
Filtrat e personalizuar të fitilit të lagështuesit të zi
Pjesa Nr.
BS2754
Sizes
Customized
Ngjyra 
E zezë (e personalizuar)
Strukturat
Letër thithëse / Letër tul druri
Efikasitet
(Personalizuar)
Ambalazh
(Personalizuar)Përshtatet me modelin:

Filtrat e personalizuar të fitilit të lagështuesit të zi.

Ky nuk është një produkt OEM. Emrat e markave dhe logot janë markat tregtare të regjistruara të pronarëve të tyre përkatës. Çdo përdorim i
Emrat e markave ose emërtimet e modeleve për këtë produkt bëhen vetëm për qëllime të demonstrimit të përputhshmërisë.
Prona të Veçanta

1. Papastërtitë e ujit në gjurmë dhe trupat e ngurtë të tretur para se të bëhen ajrore
2. Ndihmon në parandalimin e rritjes dhe migrimit të mykut, mykut, algave dhe Odo
3. Heq mineralet dhe ndotësit nga uji