EN
Të gjitha kategoritë

Filtri i lagështuesit

home>Produkte>Filtri i lagështuesit

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1617348940670333.jpg

Filtra fitili lagështues zëvendësues anti bakterial dhe myk WF813 për modele homell, honeywell, KAZ, Bionaire, Vornnado

Na kontaktoni

Hfiltra filtra fitili lagështues me thithjen e lartë të ujit filtra për zëvendësime WF813

 

Përshkrim:

Jastëku për ftohje avulluese (ECP), i bërë nga materiali i tulit të drurit përmes hapësirës

ndërlidhja e teknologjisë dhe të trajtohet posaçërisht me agjent hidrofilik për të bërë të mundur që pads të jenë në gjendje të thithin dhe mbajnë ujin për të siguruar efikasitetin maksimal të ftohjes.

 

1) Thithja e lartë e ujit

2) Rezistenca e mykut

3) Efikasitet i lartë i ftohjes

 

Ne kemi 10 vjet përvojë në prodhimin e pads filtër lagështues, ne mund t'ju japin më shumë se 100 modele të pajtueshme me markave të ndryshme.

 

Modele të nxehta të shitjes,

 

WF2

HC-14

HWF62

HWF64

HWF75

HAC504

HC888

HDC-2R

MF1

MF2