EN
Të gjitha kategoritë

Filtri i ajrit me temperaturë të lartë

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filtri i ajrit me temperaturë të lartë

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614647765656748.jpg

Efekt i mesëm Filtër ajri me temperaturë të lartë

Karakteristika:

1. Fibër xhami tepër e imët si media filtri.

2. Dizajni i ndarësit, efikasitet i lartë, rënie e ulët e presionit,   

kapacitet i lartë i ngarkimit të pluhurit.

3. I zbatueshëm për sistemin VAV.

4. Efficiency: 65%(M6)、85%(F7)、

Na kontaktoni

Karakteristika:
1. Fibër xhami tepër e imët si media filtri.
2. Dizajni i ndarësit, efikasitet i lartë, rënie e ulët e presionit,   
kapacitet i lartë i ngarkimit të pluhurit.
3. I zbatueshëm për sistemin VAV.
4. Efficiency: 65%(M6)、85%(F7)、
90%(F8)、95%(F9)(EN779)3.2.jpg
99.95%@MPPS (H13)
99.995%@MPPS (H14) (EN1822)
Aplikimet:
1. Sistemi i ventilimit AC i dhomës së pastër, komerciale  
ndërtesa dhe industria
2. Sistemi i ventilimit AC me lagështi të lartë relative.
3. Sistemi VAV.
4. Sistemi i ventilimit AC me hapësirë ​​të kufizuar.
5. Sistemi i ventilimit AC me temperaturë të lartë  
kërkesat rezistente dhe të papërshkueshme nga zjarri.3.3.jpg
6. Zona me kërkesë të lartë për pastërtinë e ajrit.