EN
Të gjitha kategoritë

Filtri me efikasitet të lartë

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filtri me efikasitet të lartë

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614578164300009.jpg

Filtri Hepa Filter H13 H14 U15 Alibab Mini Pleat HVAC Paneli HEPA për kabinetin e rrjedhës laminare, laboratorin, dhomat e pastra

Aplikacion:
Bëhuni filtri përfundimtar kur bashkëpunoni me lojëra elektronike xhel keel ose FFU
Përparësitë
95 palosje / këmbë, 20% më të larta se produkti normal, sjellin rezistencë më të ulët dhe jetë më të gjatë
Letër me fije qelqi jashtëzakonisht të imët, stabilitet i mirë i efikasitetit të filtrimit
Struktura perfekte e formës "V" zvogëlon në mënyrë efektive rezistencën e sistemit
Struktura e lehtë, kompakte
Mbajtës të dyfishtë
Testuar individualisht sipas EN 1822
Specifikim
Lloji: Filtër i panelit me efikasitet të lartë
Media: Letër me fije qelqi
Korniza: Alumini i ekstruduar dhe i anodizuar (Sharp Edge)
Ndarësi: Rruaza të shkrirë nxehtë
Sealant: Poliuretani
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 300Pa
Temperatura: maksimumi 90ºC në shërbim të vazhdueshëm
Filtri i trashësisë së ndryshme në nivelin e ndryshëm të efikasitetit të filtrimit, kurbat e marrëdhënieve të rezistencës fillestare dhe shpejtësisë së rrjedhjes së ajrit.
6361541961746030156155438      6361541961794457684840106

6361541961769474808383149

6361541961819452431297063

Thikë Mini-Pleated HEPA / ULPA Filter , Klasa H13 në U16

Trashësia

Rënia e presionit (Pa

(inç)

(Mm)

H13

H14

U15

U16

@ 0.45m / s

31 / 2

88

105

110

120

140

 

41 / 3

110

75

80

90

110

51 / 3

134

60

65

70

85

Dimensionet vs Rrjedha e ajrit

Përmasat (Gj xH)Rrjedha e ajrit (m3 / h
(inç)(Mm)@ 0.45m / s
20 × 20484 × 484380
24 × 12610 × 305300
24 × 24610 × 610600
25 × 25630 × 630643
30 × 24762 × 610750
36 × 30915 × 7621130
36 × 36915 × 9151350
48 × 241210 × 6101200
48 × 301210 × 7621500
48 × 361210 × 9151800
48 × 481210 × 12102400
30 × 30762 × 762940
36 × 24915 × 610900

Modeli me emrin rregull

6361542021296818012355313

I angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është i specializuar në grumbull mini-pleated thikë dhe filtër ulpa. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.


Na kontaktoni

Aplikacion:
Bëhuni filtri përfundimtar kur bashkëpunoni me lojëra elektronike xhel keel ose FFU
Përparësitë
95 palosje / këmbë, 20% më të larta se produkti normal, sjellin rezistencë më të ulët dhe jetë më të gjatë
Letër me fije qelqi jashtëzakonisht të imët, stabilitet i mirë i efikasitetit të filtrimit
Struktura perfekte e formës "V" zvogëlon në mënyrë efektive rezistencën e sistemit
Struktura e lehtë, kompakte
Mbajtës të dyfishtë
Testuar individualisht sipas EN 1822

Specifikim

Lloji: Filtër i panelit me efikasitet të lartë
Media: Letër me fije qelqi
Korniza: Alumini i ekstruduar dhe i anodizuar (Sharp Edge)
Ndarësi: Rruaza të shkrirë nxehtë
Sealant: Poliuretani
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 300Pa
Temperatura: maksimumi 90ºC në shërbim të vazhdueshëm
Filtri i trashësisë së ndryshme në nivelin e ndryshëm të efikasitetit të filtrimit, kurbat e marrëdhënieve të rezistencës fillestare dhe shpejtësisë së rrjedhjes së ajrit.
6361541961746030156155438      6361541961794457684840106

6361541961769474808383149

6361541961819452431297063

Thikë Mini-Pleated HEPA / ULPA Filter , Klasa H13 në U16

Trashësia

Rënia e presionit (Pa

(inç)

(Mm)

H13

H14

U15

U16

@ 0.45m / s

31 / 2

88

105

110

120

140

 

41 / 3

110

75

80

90

110

51 / 3

134

60

65

70

85

Dimensionet vs Rrjedha e ajrit

Përmasat (Gj xH)Rrjedha e ajrit (m3 / h
(inç)(Mm)@ 0.45m / s
20 × 20484 × 484380
24 × 12610 × 305300
24 × 24610 × 610600
25 × 25630 × 630643
30 × 24762 × 610750
36 × 30915 × 7621130
36 × 36915 × 9151350
48 × 241210 × 6101200
48 × 301210 × 7621500
48 × 361210 × 9151800
48 × 481210 × 12102400
30 × 30762 × 762940
36 × 24915 × 610900

Modeli me emrin rregull

6361542021296818012355313

I angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është i specializuar në grumbull mini-pleated thikë dhe filtër ulpa. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.