EN
Të gjitha kategoritë

Filtri me efikasitet të lartë

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filtri me efikasitet të lartë

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614576123148836.jpg

Efikasitet i lartë / efikasitet ultra i lartë filtër ajri i tipit V / W v filtër banke hepa

Filtri molekular i palosur mini-tip "W"
Aplikimi: Filtra molekularë për shumicën e sistemit të ajrit të kondicionuar, të përdorura gjerësisht në industrinë gjysmëpërçuese, bio-farmaceutike, inxhinierinë gjenetike, makineri precize, orkestrim dhe muze.
Specifikim
Lloji: Lloji: Lloji W Filtri molekular mini-pleated
Media: Media aktive e karbonit / rrëshirë e shkëmbimit të jonit
Korniza: ABS / Çeliku i galvanizuar / Çelik
Ndarës : Ngjitës i nxehtë i shkrirë
Sealant: poliuretani
Temperatura : 40ºC maksimale në shërbim të vazhdueshëm
Përparësitë
Dy shtresa jo të endura me media me cilësi të lartë brenda, të cilat importohen nga Gjermania
Përmbajtja e karbonit 250-500g / ㎡, merr efikasitet të lartë dhe jetë të gjatë
Kapaciteti i madh i rrjedhës së ajrit, mund të përdoret nën rrjedhën e ajrit konvencional
Fleksibiliteti për të zgjedhur medium në përputhje me ndotës të ndryshëm
Efikasiteti më i mirë fillestar do të ishte 99%

Trashësia Vs Efikasiteti vs rënia e presionit

Trashësia

Efikasiteti fillestar

Rënia e presionit(pa)@2.5m/s

Inç

(Mm)

Lloji A

Lloji B

 

12

292

95%

96%

80


Përmasat vs rrjedha e ajrit
Përmasat (Gj * H)Rrjedhja e ajrit (m3 / orë)
Inç(Mm)@ 2.5m / s
24 * 24592 * 5923700
24 * 12592 * 2871900
24 * 22592 * 4952800

E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në filtrin molekular të palosur mini-tip të tipit W. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.


Na kontaktoni

Filtri molekular i palosur mini-tip "W"
Aplikimi: Filtra molekularë për shumicën e sistemit të ajrit të kondicionuar, të përdorura gjerësisht në industrinë gjysmëpërçuese, bio-farmaceutike, inxhinierinë gjenetike, makineri precize, orkestrim dhe muze.
Specifikim
Lloji: Lloji: Lloji W Filtri molekular mini-pleated
Media: Media aktive e karbonit / rrëshirë e shkëmbimit të jonit
Korniza: ABS / Çeliku i galvanizuar / Çelik
Ndarës : Ngjitës i nxehtë i shkrirë
Sealant: poliuretani
Temperatura : 40ºC maksimale në shërbim të vazhdueshëm
Përparësitë
Dy shtresa jo të endura me media me cilësi të lartë brenda, të cilat importohen nga Gjermania
Përmbajtja e karbonit 250-500g / ㎡, merr efikasitet të lartë dhe jetë të gjatë
Kapaciteti i madh i rrjedhës së ajrit, mund të përdoret nën rrjedhën e ajrit konvencional
Fleksibiliteti për të zgjedhur medium në përputhje me ndotës të ndryshëm
Efikasiteti më i mirë fillestar do të ishte 99%

Trashësia Vs Efikasiteti vs rënia e presionit

Trashësia

Efikasiteti fillestar

Rënia e presionit(pa)@2.5m/s

Inç

(Mm)

Lloji A

Lloji B

 

12

292

95%

96%

80


Përmasat vs rrjedha e ajrit
Përmasat (Gj * H)Rrjedhja e ajrit (m3 / orë)
Inç(Mm)@ 2.5m / s
24 * 24592 * 5923700
24 * 12592 * 2871900
24 * 22592 * 4952800

E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në filtrin molekular të palosur mini-tip të tipit W. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.