EN
Të gjitha kategoritë

Filtri me efikasitet të lartë

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filtri me efikasitet të lartë

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614576640130579.jpg

H13 H14 Filtri i ajrit me efikasitet të lartë Filtri HEPA me ndarës

Aplikacion:
Si filtër përfundimtar për dhomën industriale të pastër, të tilla si strehimi i filtrit HEPA, FFU, tryezë pune me rrjedhje laminare, pajisje për pastrimin e ajrit, etj
Përparësitë  
Letër me fije qelqi jashtëzakonisht të imët, stabilitet i mirë i efikasitetit të filtrimit
Struktura perfekte e formës "V" zvogëlon në mënyrë efektive rezistencën e sistemit
Strukturë e lehtë, kompakte Mbajtës anësorë të dyfishtë Xhel blu uretani me cilësi të lartë i prodhuar në SHBA
Testuar individualisht sipas EN 1822
Specifikim
Lloji: Filtri i panelit me efikasitet të lartë (Gel sealant)
Media: Letër me fije qelqi
Korniza: Alumini i ekstruduar dhe i anodizuar
Ndarësi: zam i nxehtë i shkrirë
Sealant: Poliuretani
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 300Pa
Temperatura: maksimumi 90ºC në shërbim të vazhdueshëm
Trashësia vs Efikasiteti në rënie të Shtypit

Trashësia

Rënia e presionit (Pa

(inç)

(Mm)

H13

H14

U15

U16

@ 0.45m / s

22 / 3

69

105

110

120

140

 

31 / 2

90

75

80

90

110

41 / 3

110

60

65

70

85

Dimensionet vs Rrjedha e ajrit

Përmasat (Gj xH)Rrjedha e ajrit (3 / orë
(inç)(Mm)@ 0.45m / s
20 × 20484 × 484380
24 × 12610 × 305300
24 × 24610 × 610600
25 × 25630 × 630643
30 × 24762 × 610750
30 × 30762 × 762940
36 × 24915 × 610900
36 × 30915 × 7621130
36 × 36915 × 9151350
48 × 241210 × 6101200
48 × 301210 × 7621500
48 × 361210 × 9151800
48 × 481210 × 12102400

Shënim drop Rënie presioni +/- 15% Madhësi tek në dispozicion
Modeli me emrin rregull
6361541889749449611391014

E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në grumbullimin e tubave me mbushje xhel dhe filtrin ulpa. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.

Na kontaktoni

Aplikacion:
Si filtër përfundimtar për dhomën industriale të pastër, të tilla si strehimi i filtrit HEPA, FFU, tryezë pune me rrjedhje laminare, pajisje për pastrimin e ajrit, etj
Përparësitë  
Letër me fije qelqi jashtëzakonisht të imët, stabilitet i mirë i efikasitetit të filtrimit
Struktura perfekte e formës "V" zvogëlon në mënyrë efektive rezistencën e sistemit
Strukturë e lehtë, kompakte Mbajtës anësorë të dyfishtë Xhel blu uretani me cilësi të lartë i prodhuar në SHBA
Testuar individualisht sipas EN 1822
Specifikim
Lloji: Filtri i panelit me efikasitet të lartë (Gel sealant)
Media: Letër me fije qelqi
Korniza: Alumini i ekstruduar dhe i anodizuar
Ndarësi: zam i nxehtë i shkrirë
Sealant: Poliuretani
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 300Pa
Temperatura: maksimumi 90ºC në shërbim të vazhdueshëm
Trashësia vs Efikasiteti në rënie të Shtypit

Trashësia

Rënia e presionit (Pa

(inç)

(Mm)

H13

H14

U15

U16

@ 0.45m / s

22 / 3

69

105

110

120

140

 

31 / 2

90

75

80

90

110

41 / 3

110

60

65

70

85

Dimensionet vs Rrjedha e ajrit

Përmasat (Gj xH)Rrjedha e ajrit (3 / orë
(inç)(Mm)@ 0.45m / s
20 × 20484 × 484380
24 × 12610 × 305300
24 × 24610 × 610600
25 × 25630 × 630643
30 × 24762 × 610750
30 × 30762 × 762940
36 × 24915 × 610900
36 × 30915 × 7621130
36 × 36915 × 9151350
48 × 241210 × 6101200
48 × 301210 × 7621500
48 × 361210 × 9151800
48 × 481210 × 12102400

Shënim drop Rënie presioni +/- 15% Madhësi tek në dispozicion
Modeli me emrin rregull
6361541889749449611391014

E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në grumbullimin e tubave me mbushje xhel dhe filtrin ulpa. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.