Të gjitha kategoritë

Filtri me efikasitet të lartë

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filtri me efikasitet të lartë

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1684919574956464.png

Filtra dhe pajisje filtruese për kondicionimin e ajrit dhe gazit

Filters and filtration devices for Air/Dust and Gas applications :

Superfine glass fibre ensures that filtration efficiency is maintained throughout it’s service life in the system .

The minimum Pleat distance is 3 mm ( or can be 5 mm, 7 mm) achieving lower resistance, longer service life . Double side retainers provide adequate protection for filter

Mutual embedded housing ensures high structural strength .

Non flange , single flange or double flange boxes are available

High temperature resistant can reach up to “350ºC”

All materials are made in high temperature resistant type , excluding volatile silicon .


Na kontaktoni

Filters and filtration devices for Air/Dust and Gas applications :

Superfine glass fibre ensures that filtration efficiency is maintained throughout it’s service life in the system .

The minimum Pleat distance is 3 mm ( or can be 5 mm, 7 mm) achieving lower resistance, longer service life . Double side retainers provide adequate protection for filter

Mutual embedded housing ensures high structural strength .

Non flange , single flange or double flange boxes are available

High temperature resistant can reach up to “350ºC”

All materials are made in high temperature resistant type , excluding volatile silicon .

Aplikacion:

Protection of ultra-clean processes at high- temperatures,such as

spraying oven, sterilization tunnels etc

Përparësitë :

Specifikim :

Type :Filters for high temperature.

Media : Glass fibre paper.

Frame :Galvanized steel / Stainless steel.

Separator :Aluminum foil.

Gasket :High temperature sealing gasket.

Sealant : High temperature sealant.

Recommended final pressure drop : 350 Pa.

In our mission to create a clean and fresh environment for people. Sffiltech is specialized in classic fashion high temperature filter . As one of the best manufacturers and suppliers. We assure you that our products are of best quality ,excellent performance and high efficiency . Please rest assured to buy.


ModelpërmasatZona e Medias (m2)Rrjedha e vlerësuar e ajrit (m3 / orë)Rënia e Presionit Fillestar (Pa)
Gjerësi L × H mm D (mm)standardme kapacitet të lartëstandardme kapacitet të lartëF8H10
SF230230 230 × × 1100.81.4110180≤85
SF320320 320 × × 2204.16.1350525
SF484 / 10484 484 × × 2209.614.410001500
SF484 / 15726 484 × × 22014.621.915002250
SF484 / 20968 484 × × 22019.529.220003000
SF630 / 05315 630 × × 2208.112.17501200
SF630 / 10630 630 × × 22016.524.715002250
SF630 / 15945 630 × × 22024.937.322003300
SF630 / 201260 630 × × 22033.450.130004500
SF610 / 03305 305 × × 1502.43.6250375
SF610 / 05305 610 × × 15057.5500750
SF610 / 10610 610 × × 15010.215.310001500
SF610 / 15915 610 × × 15015.423.115002250
SF610 / 201220 610 × × 15020.630.920003000
SF610 / 05X305 610 × × 29210.115.110001500
SF610 / 10X610 610 × × 29220.931.320003000

E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në filtrin e modës klasike me temperaturë të lartë. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.


KPK

1. Pyetje: Nga cilat vende apo rajone janë klientët dhe klientët e Sffiltech?

R: Për Sffiltech, klientët tanë janë kryesisht nga Evropa, Amerika e Veriut dhe Lindja e Mesme. Nëse është e nevojshme , ne mund të furnizojmë produktet tona edhe në rajone dhe vende të tjera .


2. Pyetje: A mund të ofroni mostra falas për Sffiltech?

R: Po, Sffiltech Industry do të ofrojë mostra falas për inspektim të cilësisë në emrin tuaj.


3. Pyetje: Po në lidhje me kohën e drejtimit?

R: Bazuar në kërkesën dhe specifikimet tuaja të sasisë, industria Sffiltech ofron kohë udhëheqëse për referenca:

● Rendit shembull: 1-3 ditë pas marrjes së pagesës së plotë.

●Porosia e aksioneve: 3-7 ditë pas marrjes së pagesës së plotë.

● Porosi OEM: 12-20 ditë pas depozitimit.


4. Pyetje: Po për shërbimet pas shitjes?

R: 1 vit garanci për të gjitha llojet e produkteve Sffiltech. Nëse ka ndonjë produkt të pakualifikuar, ne do t'ju japim një pjesë të re zëvendësuese falas në porosinë tjetër.