EN
Të gjitha kategoritë

Kutia HEPA

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Kutia HEPA

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614649933962667.jpg

Rezistencë në temperaturë të lartë Hepa Box H10 H11 H12 H13 H14

Filtri qendror i kondicionimit të ajrit Detaje:                                                                           
Media e filtrit të xhepit Filtri HEPA me mini-pllaka (Filtri HEPA Mini-pleat me boshllëk xhel 95% / filtër ajri i tipit kasetë / tavan)
Filtri HEIP minipleat është dizajn kompakt. Në rast të instalimit të ngjashëm të modulit sektorial, ai ka zonë më të madhe filtrimi, rrjedhje më të lartë ajri dhe mburrje më të ulët të ajrit. Shkalla e filtrimit ndaj MPPS (Madhësia më e Depërtuar e Grimcave, me diametër 0.1um-0.3um) është më e lartë se 99.5%.
Avantazhi i mediave të filtrit të xhepit:
· Efikasitet i lartë (kapja e grimcave 0.3-0.5μm)
· Rezistencë e ulët
· Trashësia e hollë (minimumi: 25 mm)
·Peshë e lehtë
· Lehtë për t’u instaluar
· Çdo filtër ka provë skanimi
Aplikacion:                                                                                                      
filtri qendror i kondicionimit të ajrit zbatohet në FFU, pajisjet e pastrimit, goditja e dhomës së pastër. Dhe gjithashtu të përdoret gjerësisht në
industria elektronike e spitalit gjysmëpërçues elektronik.
Lloji: filtër palosës me efikasitet të lartë
Korniza: kornizë alumini ose galvanizuar
Materiali i ndarjes: ngjitës i shkrirë i nxehtë
Media: letër filtri qelqi me fibra
Rezistenca përfundimtare: (sugjeruar) 600Pa
Maks. rrjedha e ajrit: 125% e rrjedhës nominale të ajrit
Temp. rezistenca: 80 ° C
Lagështia: ≤80% RH

Na kontaktoni

Filtri qendror i kondicionimit të ajrit Detaje:                                                                          
Media e filtrit të xhepit Filtri HEPA me mini-pllaka (Filtri HEPA Mini-pleat me boshllëk xhel 95% / filtër ajri i tipit kasetë / tavan)
Filtri HEIP minipleat është dizajn kompakt. Në rast të instalimit të ngjashëm të modulit sektorial, ai ka zonë më të madhe filtrimi, rrjedhje më të lartë ajri dhe mburrje më të ulët të ajrit. Shkalla e filtrimit ndaj MPPS (Madhësia më e Depërtuar e Grimcave, me diametër 0.1um-0.3um) është më e lartë se 99.5%.
Avantazhi i mediave të filtrit të xhepit:
· Efikasitet i lartë (kapja e grimcave 0.3-0.5μm)
· Rezistencë e ulët
· Trashësia e hollë (minimumi: 25 mm)
·Peshë e lehtë
· Lehtë për t’u instaluar
· Çdo filtër ka provë skanimi
Aplikacion:                                                                                                      
filtri qendror i kondicionimit të ajrit zbatohet në FFU, pajisjet e pastrimit, goditja e dhomës së pastër. Dhe gjithashtu të përdoret gjerësisht në
industria elektronike e spitalit gjysmëpërçues elektronik.
Lloji: filtër palosës me efikasitet të lartë
Korniza: kornizë alumini ose galvanizuar
Materiali i ndarjes: ngjitës i shkrirë i nxehtë
Media: letër filtri qelqi me fibra
Rezistenca përfundimtare: (sugjeruar) 600Pa
Maks. rrjedha e ajrit: 125% e rrjedhës nominale të ajrit
Temp. rezistenca: 80 ° C
Lagështia: ≤80% RH