EN
Të gjitha kategoritë

Njësia e Filtrit FFU / Fan

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Njësia e Filtrit FFU / Fan

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614587647212880.jpg

Njësia e filtrit Dhoma e pastër HEPA 14 Fan / FFUNjësia e filtrit

Advantage:
• Garantuar se do të zgjasë më gjatë
• Vërtetë MERV 8 ka ruajtur efikasitetin
• Përmbush të gjitha udhëzimet e botuara për efikasitetin e filtrit spitalor
Përshkrimi: Filtri i panelit të palosur me kapacitet të lartë i disponueshëm në thellësi 1 ", 2" ose 4 ".
Zbatime tipike: Parafiltra për filtra me efikasitet më të lartë, filtër më vete për çatitë, sisteme të ndara, njësi të pavarura dhe sisteme paketash dhe mbajtës ajri.
Efikasiteti: Vlera e 8 për MERV dhe MERV-A kur vlerësohet sipas ASHRAE Testing Standard 52.2.
Media: Përzierje pronësore e pambukut dhe fibrave sintetike në një batanije të njëtrajtshme të mediave.
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 1.0 "wg kur operohet në 500 fpm. Dizajni i sistemit mund të diktojë pikë alternative të ndryshimit.
Temperatura: Temperatura maksimale e vazhdueshme e funksionimit prej 200º F (93 ° C).
Vlerësimet: Vlera ECI e pesë yjeve, e shënuar si UL 900.
Shihni Literatura 1002 për më shumë detaje.
Para-Filtrimi: G2 në G4
Filtrat e palosur
Përparësitë e Aplikimit: Filtri primar për sistemet e kondicionimit të ajrit. Lloji: Filtri i panelit të palosshëm të disponueshëm me performancë të lartë. Rasti: Karton i ngurtë rezistent ndaj ujit. Media: Përzierje pambuku dhe fibra sintetike. EN779: Efikasiteti 2012: G4. Efikasiteti gravimetrik: 92%. Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 250 Pa. Temperatura: 70ºC maksimumi në shërbim të vazhdueshëm. Kornizat mbajtëse: Shtëpitë dhe kornizat e aksesit para dhe anësor janë të disponueshme, Tipi 8, Lloji L dhe Shtëpitë e FC. DWHD EN 779: 201 EN 779: 2012 TESTUAR SIPAS • Kornizë kartoni rezistente ndaj ujit • Konceptim me breza / shirita kryqëzorë • Ngurtësues diagonal i ngjitur në media për të mbajtur distancën e palosjeve, për të mbrojtur dhe mirëmbajtur filtrin • Media të mbështetur plotësisht në një mbështetje tela rrjet • Plehra të rrumbullakosura për një kapacitet maksimal të mbajtjes së pluhurit dhe lehtësimin e rrjedhjes së ajrit përmes mediave • Media e zëvendësueshme e filtrit
Zbatimi: Filtri primar për sistemet e kondicionimit të ajrit. Lloji: Filtri i panelit të palosshëm të disponueshëm me performancë të lartë. Rasti: Karton i ngurtë rezistent ndaj ujit. Media: Përzierje pambuku dhe fibra sintetike. EN779: Efikasiteti 2012: G4. Efikasiteti gravimetrik: 92%. Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 250 Pa. Temperatura: 70ºC maksimumi në shërbim të vazhdueshëm. Kornizat mbajtëse: Shtëpitë e hyrjes përpara dhe anësore janë në dispozicion, Lloji 8, Lloji L dhe Shtëpitë e FC.
Emri i Modelit Klasa e filtrit Lartësia e gjerësisë Thellësia e ajrit m3 / orë rënie e presionit Pa sipërfaqe e medias m2 Pesha e njësisë kg vëllimi i njësisë m3 24241 G4 594 594 23 2600 65 0,83 0,5 0,01 24242 G4 594 594 48 3420 70 1,64 0,78 , 0,02 24244 4 G594 594 98 4140 90 2,56 1,45 0,04 12242 4 G289 594 48 1710 70 0,79 0,4 0,01 16202 4 G394 495 48 1890 70 0,94 0,44 0,01 16252 4 G495 622 48 2340 70 1,18 0,55 0,02 20202 4 G495 495 48 2340 70 1,12 0,55 0,02 20242 4 G495 594 48 2880 70 1,36 0,66 0,02 20252, 4 495 G622 48 2970 70 1,42 0,7 0,02 12244 4 289 G592 98 2070 90 1,28 0,75 0,02 16204 4 394 G495 98 2250 90 1,45 0,85 0,02 20204 4 495 G495 98 2880 90 1,73 1,05 0,04 XNUMX XNUMX6361542912872215495053486 I angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është i specializuar në njësinë e filtrit të tifozëve. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.
Etiketat e nxehta: filtri i ajrit filtri i konit filtri i ajrit hvac filtrat e ajrit filtri i pastruesit të ajrit

Na kontaktoni

Advantage:
• Garantuar se do të zgjasë më gjatë
• Vërtetë MERV 8 ka ruajtur efikasitetin
• Përmbush të gjitha udhëzimet e botuara për efikasitetin e filtrit spitalor
Përshkrimi: Filtri i panelit të palosur me kapacitet të lartë i disponueshëm në thellësi 1 ", 2" ose 4 ".
Zbatime tipike: Parafiltra për filtra me efikasitet më të lartë, filtër më vete për çatitë, sisteme të ndara, njësi të pavarura dhe sisteme paketash dhe mbajtës ajri.
Efikasiteti: Vlera e 8 për MERV dhe MERV-A kur vlerësohet sipas ASHRAE Testing Standard 52.2.
Media: Përzierje pronësore e pambukut dhe fibrave sintetike në një batanije të njëtrajtshme të mediave.
Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 1.0 "wg kur operohet në 500 fpm. Dizajni i sistemit mund të diktojë pikë alternative të ndryshimit.
Temperatura: Temperatura maksimale e vazhdueshme e funksionimit prej 200º F (93 ° C).
Vlerësimet: Vlera ECI e pesë yjeve, e shënuar si UL 900.
Shihni Literatura 1002 për më shumë detaje.
Para-Filtrimi: G2 në G4
Filtrat e palosur
Përparësitë e Aplikimit: Filtri primar për sistemet e kondicionimit të ajrit. Lloji: Filtri i panelit të palosshëm të disponueshëm me performancë të lartë. Rasti: Karton i ngurtë rezistent ndaj ujit. Media: Përzierje pambuku dhe fibra sintetike. EN779: Efikasiteti 2012: G4. Efikasiteti gravimetrik: 92%. Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 250 Pa. Temperatura: 70ºC maksimumi në shërbim të vazhdueshëm. Kornizat mbajtëse: Shtëpitë dhe kornizat e aksesit para dhe anësor janë të disponueshme, Tipi 8, Lloji L dhe Shtëpitë e FC. DWHD EN 779: 201 EN 779: 2012 TESTUAR SIPAS • Kornizë kartoni rezistente ndaj ujit • Konceptim me breza / shirita kryqëzorë • Ngurtësues diagonal i ngjitur në media për të mbajtur distancën e palosjeve, për të mbrojtur dhe mirëmbajtur filtrin • Media të mbështetur plotësisht në një mbështetje tela rrjet • Plehra të rrumbullakosura për një kapacitet maksimal të mbajtjes së pluhurit dhe lehtësimin e rrjedhjes së ajrit përmes mediave • Media e zëvendësueshme e filtrit
Zbatimi: Filtri primar për sistemet e kondicionimit të ajrit. Lloji: Filtri i panelit të palosshëm të disponueshëm me performancë të lartë. Rasti: Karton i ngurtë rezistent ndaj ujit. Media: Përzierje pambuku dhe fibra sintetike. EN779: Efikasiteti 2012: G4. Efikasiteti gravimetrik: 92%. Rënia e rekomanduar e presionit përfundimtar: 250 Pa. Temperatura: 70ºC maksimumi në shërbim të vazhdueshëm. Kornizat mbajtëse: Shtëpitë e hyrjes përpara dhe anësore janë në dispozicion, Lloji 8, Lloji L dhe Shtëpitë e FC.
Emri i Modelit Klasa e filtrit Lartësia e gjerësisë Thellësia e ajrit m3 / orë rënie e presionit Pa sipërfaqe e medias m2 Pesha e njësisë kg vëllimi i njësisë m3 24241 G4 594 594 23 2600 65 0,83 0,5 0,01 24242 G4 594 594 48 3420 70 1,64 0,78 , 0,02 24244 4 G594 594 98 4140 90 2,56 1,45 0,04 12242 4 G289 594 48 1710 70 0,79 0,4 0,01 16202 4 G394 495 48 1890 70 0,94 0,44 0,01 16252 4 G495 622 48 2340 70 1,18 0,55 0,02 20202 4 G495 495 48 2340 70 1,12 0,55 0,02 20242 4 G495 594 48 2880 70 1,36 0,66 0,02 20252, 4 495 G622 48 2970 70 1,42 0,7 0,02 12244 4 289 G592 98 2070 90 1,28 0,75 0,02 16204 4 394 G495 98 2250 90 1,45 0,85 0,02 20204 4 495 G495 98 2880 90 1,73 1,05 0,04 XNUMX XNUMX

6361542912872215495053486

I angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është i specializuar në njësinë e filtrit të tifozëve. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.
Etiketat e nxehta: filtri i ajrit filtri i konit filtri i ajrit hvac filtrat e ajrit filtri i pastruesit të ajrit