EN
Të gjitha kategoritë

Filtri i Karbonit i aktivizuar

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filtri i Karbonit i aktivizuar

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614588619656770.jpg

Filtri i aktivizuar i karbonit V i bankës

Specifikim
Lloji: Filtri molekular super-Helen
Media: Media e shkëmbimit jonik të palosur, media karboni e ngopur me pleh për heqjen e gazit alkalik, acid dhe VOC
Korniza: ABS / Çelik i galvanizuar / Çelik
Ndarës : Ngjitës i nxehtë i shkrirë
Sealant: poliuretani
Temperatura : 40ºC maksimale në shërbim të vazhdueshëm
Lagështia: <70% RH
Aplikimi: Filtra molekularë për shumicën e sistemit të ajrit të kondicionuar, të përdorura gjerësisht në industrinë gjysmëpërçuese, bio-farmaceutike, inxhinierinë gjenetike, makineri precize, orkestrim dhe muze.
Përparësitë
Dy shtresa jo të endura me media me cilësi të lartë brenda, të cilat importohen nga Gjermania
Përmbajtja e karbonit 250-500g / m2, merr efikasitet të lartë dhe jetë të gjatë
Kapaciteti i madh i rrjedhës së ajrit, mund të përdoret nën rrjedhën e ajrit konvencional
Fleksibiliteti për të zgjedhur medium në përputhje me ndotës të ndryshëm
Efikasiteti më i mirë fillestar do të ishte 99%

Trashësia Vs Efikasiteti vs rënia e presionit
TrashësiaEfikasiteti fillestarRënia e presionit(pa)@2.5m/sRënia e presionit(pa)@3.5m/s
Inç(Mm)Lloji VLloji ALloji B

1229299%95%96%80115

Përmasat vs rrjedha e ajrit
Përmasat (Gj * H)Rrjedhja e ajrit (m3 / orë)
Inç(Mm)@ 2.5m / s@ 3.5m / s
24 * 12610 * 30517002350
24 * 24610 * 61034004700

E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në filtrin molekular superhelen. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.
Etiketat e nxehta: filtri i karbonit filtri i ajrit të karbonit të aktivizuar për leckën e filtrit të karbonit të aktivizuar nga makina


Na kontaktoni

Specifikim
Lloji: Filtri molekular super-Helen
Media: Media e shkëmbimit jonik të palosur, media karboni e ngopur me pleh për heqjen e gazit alkalik, acid dhe VOC
Korniza: ABS / Çelik i galvanizuar / Çelik
Ndarës : Ngjitës i nxehtë i shkrirë
Sealant: poliuretani
Temperatura : 40ºC maksimale në shërbim të vazhdueshëm
Lagështia: <70% RH
Aplikimi: Filtra molekularë për shumicën e sistemit të ajrit të kondicionuar, të përdorura gjerësisht në industrinë gjysmëpërçuese, bio-farmaceutike, inxhinierinë gjenetike, makineri precize, orkestrim dhe muze.
Përparësitë
Dy shtresa jo të endura me media me cilësi të lartë brenda, të cilat importohen nga Gjermania
Përmbajtja e karbonit 250-500g / m2, merr efikasitet të lartë dhe jetë të gjatë
Kapaciteti i madh i rrjedhës së ajrit, mund të përdoret nën rrjedhën e ajrit konvencional
Fleksibiliteti për të zgjedhur medium në përputhje me ndotës të ndryshëm
Efikasiteti më i mirë fillestar do të ishte 99%

Trashësia Vs Efikasiteti vs rënia e presionit
TrashësiaEfikasiteti fillestarRënia e presionit(pa)@2.5m/sRënia e presionit(pa)@3.5m/s
Inç(Mm)Lloji VLloji ALloji B

1229299%95%96%80115

Përmasat vs rrjedha e ajrit
Përmasat (Gj * H)Rrjedhja e ajrit (m3 / orë)
Inç(Mm)@ 2.5m / s@ 3.5m / s
24 * 12610 * 30517002350
24 * 24610 * 61034004700

E angazhuar në krijimin e një ambienti të pastër dhe të freskët për njerëzit, Sffiltech është e specializuar në filtrin molekular superhelen. Si një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë, ne mund t'ju sigurojmë cilësinë më të mirë dhe performancën e qëndrueshme të produkteve tona me porosi. Ju lutemi të jeni të sigurt për të blerë.
Etiketat e nxehta: filtri i karbonit filtri i ajrit të karbonit të aktivizuar për leckën e filtrit të karbonit të aktivizuar nga makina