EN
Të gjitha kategoritë

Filtri i Karbonit i aktivizuar

home>Produkte>Pastrues industrial i ajrit>Filtri i Karbonit i aktivizuar

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1614648550139230.jpg

Prodhuesit Filtër ajri xhepi karboni të aktivizuar HVAC

Përdoret kryesisht në kutitë me ajër të kondicionuar të ambienteve të ndotura lehtë si komercial

ndërtesat. Mund të filtrojë gazrat e zakonshëm të ndotjes kimike, ka heqjen e pluhurit dhe deodorizimin

funksionon dhe përmirëson cilësinë e ajrit.

TipiKarboni aktiv Filter qese
KornizëÇelik i galvanizuar / Aluninium
Masat592x592x381  278x592x381
material 1. Materiali i karbonit me shumë shtresa
2. Plotësuar jon shkëmbim materiali
MostërFree
Me porosiMund të personalizohet
Na kontaktoni

Përdoret kryesisht në kuti me ajër të kondicionuar të ambienteve të ndotura lehtë si ndërtesat tregtare. Mund të filtrojë gazrat e zakonshëm të ndotjes kimike, ka funksione të heqjes së pluhurit dhe deodorizimit dhe përmirëson cilësinë e ajrit.

TipiKarboni aktiv Filter qese
KornizëÇelik i galvanizuar / Aluninium
Masat592x592x381  278x592x381
material 1. Materiali i karbonit me shumë shtresa
2. Plotësuar jon shkëmbim materiali
MostërFree
Me porosiMund të personalizohet