Të gjitha kategoritë

Filtrat e automjeteve

home>Produkte>Filtrat e automjeteve

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1617257427172762.png

Filtër cilindrik me efikasitet të mesëm me porosi, filtër i vogël cilindrik, filtër cilindrik i thithjes së pluhurit

Na kontaktoni

Roli i filtrit

1 funksion filtri

Filtri është për të filtruar pluhurin dhe papastërtitë në vajin e motorit të ajrit. Ata nuk lejohen gjatë funksionimit normal të makinës

Pjesët që mungojnë, megjithëse vlera monetare është shumë e vogël krahasuar me makinën, janë shumë të rëndësishme. Nëse përdoret keq

Filtrat cilësorë ose nën standard do të shkaktojnë

1) Jeta e shërbimit të makinës do të shkurtohet shumë dhe do të ketë furnizim të pamjaftueshëm të karburantit, rënie të energjisë, tym të zi dhe vështirësi në fillimin

Ose cilindri është sekuestruar, gjë që ndikon në sigurinë e ngasjes

2 Edhe pse çmimi i aksesorëve është i ulët, por kostoja e mirëmbajtjes në periudhën e mëvonshme është e lartë

2 funksioni i filtrit të karburantit:

Efekti i filtrimit filtron dhe djeg papastërtitë në procesin e prodhimit dhe transportit për të parandaluar gërryerjen dhe dëmtimin magnetik të sistemit të vajit.

3 Funksioni i filtrit të ajrit

Pajisja e ajrit është e krahasueshme me hundën e njeriut dhe është e para "pikë kontrolli" përmes së cilës ajri hyn në motor.

Funksioni është heqja e disa grimcave të pezulluara në ajër nga Feng Shui për të siguruar funksionimin normal të motorit

Funksioni i filtrit të vajit:

Funksioni i mjetit të makinës bllokon procesin e metalit të prodhuar nga shpejtësia e motorit dhe toka gjatë procesit të shtimit.

Rërë gri, për të siguruar pastrimin e sistemit të përgjithshëm rrëshqitës, zvogëloni pjesët, duke zgjatur kështu jetën e shërbimit të motorit

5 Funksioni i filtrit të kondicionerit:

Funksioni i pajisjes është të mbajë ajrin në makinë të pastër, ajrin në makinë për të drejtuar dhe daljen e librit të pasagjerëve

Prodhoni një sasi të madhe të dioksidit të karbonit dhe substancave të tjera të ndryshme, të cilat duhet të përmbushin disa standarde të higjienës dhe duhet të citohen kur makina është e mbyllur.

Llogaritni ajrin jashtë makinës për të përmirësuar cilësinë e ajrit dhe për të mbrojtur zemrat e shoferit dhe punonjësve.