EN
Të gjitha kategoritë

Filtrat e automjeteve

home>Produkte>Filtrat e automjeteve

  • https://www.airfiltech.com/upload/product/1617257329889279.png

E zbatueshme për Smart Run Genesis Lion Run Ruiou Sterilization PM2.5 Anti-Smog HEPA Filter Kushtëzimi

Na kontaktoni

Ju lutemi kontrolloni markën dhe modelin: Zbatohet në sterilizimin Zhipao Luoensi Lion Pao Ruiou PM2.5 anti-smog HEPA filtri i kondicionuar 97133-2E200


Seri karboni aktiv neto e zezë + seri e bardhë neto

Karbon i aktivizuar + thesar i formaldehidit + grimca të permanganatit të kaliumit pambuk i filtruar i modifikuar HEPA + filtrim i thellë

Shtresa fillestare e filtrit 01-PTE

Rrjeti i gjatë filtron grimca të mëdha si pluhuri,

Asnjë koleksion, madje edhe shpërndarje e fibrave

02-Shtresa e filtrit me efikasitet të lartë

Shkrirë e importuar, top i vogël, erë e fortë dhe e rëndë, më e shpejtë

Ajri i pastër, efikasiteti i mbi-ndërtimit M25 është mbi 97%

03-Shtresa e karbonit aktiv

Nano karboni i aktivizuar i modifikuar dhe faktori i përmirësuar i qymyrit bambu mund të largojnë në mënyrë efektive formaldehidin në ajër në makinë

Gazra të dëmshëm si TVOC, benzeni, amoniaku dhe aroma e veçantë.

04-Skelet huall plastik

Përdorimi i skeletit plastik të inxhinierisë forcon forcën e filtrit dhe zgjat jetën e shërbimit të filtrit.

Instalimi nuk është deformuar dhe është më i qëndrueshëm se korniza e filtrit të letrës.


05-Sfungjer mbyllës i trashur

Miratimi i dizajnit të shtimit të shkumës përreth, mbyllje më të mirë, duke siguruar që ajri i ventilatorit të kondicionerit të mos kalojë përmes bajpasit

Dalja, efikasiteti i filtrimit të ajrit është përmirësuar shumë