Тел :0086 21 54715167

EN
сите категории

индустрија Вести

Дома>Вести>индустрија Вести

Како да се избере вистинската машина за хепа филтер за воздух, машина за торби за џебни филтри?

Време:-2019 05 17-

1. Првата станица е Хангжу, леле, фабриката изгледа добро, многу машини се подготвуваат, фабриката не е голема, но е во ред, работниците работат таму. Потоа клиентот го постави првото прашање:

1. сакаме да ја тестираме оваа машина? Видов премногу машини за филтрирање на воздухот, но главно за правење филтри за воздух во автомобилот, а не да се фокусираме на правење филтер за хепа, сакаме да ја видиме точната состојба на машината за филтрирање на воздухот за хепа. Но, многу добавувач на машини во Кина немаше такви машини. Тогаш клиентот се чувствува многу разочаран, тоа не е начинот, тој сака тој само да ја види состојбата на машината како работи.

По ова, му реков на мојот клиент и му реков, во ред, те носам во мојата фабрика за да разгледаш каква е состојбата на филтрот за воздух, тогаш ќе ги знаеш сите.

По уште 2 часа возење, тогаш сме веќе во фабриката.

Леле, гледам дека клиентот се чувствува многу добро и провери сè детално. Нашата фабрика има машини за плетење, машини за џебни филтри, машини за проверка и така син. Тој ја чувствува вистинската машина пред себе.

Тогаш тој ми рече, тоа е вистинскиот начин да изберам машина.

Потоа ја набројав целата машина што му е потребна, ме праша за ПИ и време за испорака.

Потоа, патувањето над, клиент среќен и јас сум среќен.

Во лето, за машината, производствената фабрика е вистинскиот начин клиентот да избере, а не да му го донесе на машинскиот производител, главно губи време :).

Ви благодариме за читањето, добредојдовте на нашата веб-страница: www.airfiltech.com

Постојат многу добавувачи во Кина за машина за правење филтри за воздух.